Szállítási feltételek

A kisebb méretű csomagokat (2 méter alatti és maximum 40 kg) GLS futár viszi házhoz, ezeket a rendeléseket a visszaigazolástól számítottan 3-5 munkanapon belül teljesítjük. A nagyméretű, (2 métert elérő vagy meghaladó) és/vagy 40 kg-ot meghaladó csomagok szállítását a CarryAll Hungary Kft. végzi, ennek határideje 5-10 munkanap. Raklapos termékeinket(Laminált- és LVT(Vinyl) padló) az Artúr '95 Bt. szállítja házhoz, ezen termékek szállítási ideje 5-10 munkanap. Kivétel a beszerzést igénylő, vagy egyedi termékek, melyek szállítási idejéről a visszaigazolásban tájékoztatunk.
 

Kis méretű csomagok (GLS)

 • Szállítási költség: 2 599,-Ft
 • Szállítási idő: 3-5 munkanap
 • Fizetési lehetőségek: Banki előreutalás, Bankkártyás fizetés a vásárláskor weboldalunkon, Utánvét a kiszállításkor (bankkártya vagy készpénz)
 • Banki előreutalás választása esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra érkezésekor kezdődik.

A vágást, szegést igénylő termékeknél, egyedi megrendeléseknél és a "My" darabszőnyegcsaládnál a szállítási idő megnövekedhet, az ilyen esetekben Ügyfélszolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot.

 

Nyomkövetés, értesítés: A GLS futárszolgálat SMS-ben és e-mailen keresztül is tájékoztat a csomagszámról, a futár várható érkezésének időpontjával kapcsolatban, ill. az esetleges utánvét összegéről, melyet a futárnál akár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Amennyiben az SMS-ben megadott időintervallum nem megfelelő számodra, az abban szereplő telefonszámon tudsz egyeztetni a szállítási időpontról a futárral.

Csomagjának aktuális helyzetéről a futárcég diszpécserszolgálatánál érdeklődhet a 06-29-88-67-00-as telefonszámon.

 


 

Nagy méretű csomagok (CarryAll Hungary Kft.)

A tekercses, nagy méretű, nagy tömegű termékek összekészítése, csomagolása, kezelése különleges körültekintést igényel. A tekercses árukat - padlószőnyegeket, PVC-ket, műfüvet, speciális autóval és személyzettel szállítja ki az ország egész területére a CarryAll Hungary Kft.

 • Szállítási költség: 13 999,-Ft
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap
 • Fizetési lehetőségek: Banki előreutalás, Bankkártyás fizetés a vásárláskor weboldalunkon, Utánvét a kiszállításkor (készpénz vagy bankkártya)
 • Banki előreutalás választása esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra érkezésekor kezdődik.

A vágást, szegést igénylő termékeknél, egyedi megrendeléseknél a szállítási idő 1-2 munkanappal megnövekedhet, erről Ügyfélszolgálatunk minden esetben értesítést küld. A nagy méretű csomagoknál egyszeri kiszállítást tartalmaz a díj, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.

Nyomkövetés, értesítés: Csomagod aktuális helyzetéről a szállító cég ügyfélszolgálatán érdeklődhetsz a 06-1-255-2710-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@carryall.hu e-mail címen. Nyomkövetés a https://arrakis.carryall.hu/tracking weboldalon lehetséges a követési szám megadásával.

 


 

Raklapon szállítandó termékek (Artúr '95 Bt.)

Raklapon szállítandó termékeink a Laminált-, LVT(Vinyl) és SPC padlóink. 

 • Szállítási költség: 13 999,-Ft
 • Szállítási idő: 5-10 munkanap
 • Fizetési lehetőségek: Banki előreutalás, Bankkártyás fizetés a vásárláskor weboldalunkon, Utánvétre nincs lehetőség!
 • Banki előreutalás választása esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlánkra érkezésekor kezdődik.

A szállítási díj egyszeri kiszállítást tartalmaz, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.

Nyomkövetés, értesítés: A szállítmányozónak történő átadásról e-mailben, rendszerüzenetet küldünk. A szállítással kapcsolatban a fuvarozó cég veszi fel veled a kapcsolatot. A csomagok állapotáról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetsz a +36 20 370-70-67-es telefonszámon, vagy a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címen.

 


 

Outletes termékek

 

Webáruházunk outletében található termékek szállítási költsége általában 2 599 Ft*. Méretüket tekintve kis- és nagy méretű csomagok is lehetnek, ettől függően alakul a csomagok szállítási ideje és nyomonkövetési és értesítési feltételei (lásd: fenti szekciók).
*Az outlet kategóriában található laminált padlók, SPC padlók, LVT padlók szállítási költsége 13 999 Ft

 

 


 

Általános szállítási információk

 

A Dr. Padló a webáruházban megrendelt áruk kiszállítását Magyarország egész területén vállalja. Amennyiben a megrendelésben szereplő termékek bruttó végösszege meghaladja a 250 000 Ft-ot (szállítási díj nélkül), úgy a szállítás ingyenes.

A kiszállítás alapvető feltétele, hogy a szállítójármű a szállítási címet biztonságosan meg tudja közelíteni. A csomagok kiszállítását a futárcégek a szállítási címre, családi háznál telekhatárig/kapuig, társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesítik. Ez saját üzletszabályzatuk szerint történik, de a tapasztalataink szerint hozzáállásuk segítőkész és vásárlóbarát.

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben a megrendelt termékeket valaki át tudja venni. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Dr. Padló Kft. részére.

 

Kérjük, hogy a csomag átvételekor a futár előtt győződj meg a következőkről:

 1. A csomagolás sérülésmentes.
 2. A számla végösszege megegyezik a második ("rendelését feldolgoztuk") visszaigazolásban szereplő összeggel.

Ellenőrzést követően - hiba esetén - kérd a futárt jegyzőkönyv felvételére. A termékcserére, visszaküldésre az ÁSZF-ben térünk ki bővebben.

Ha a terméket kicsomagoltad és használatba vetted, bízunk benne, hogy elégedett leszel választásoddal és a mi szolgáltatásainkkal egyaránt!