Kis méretű csomagok (GLS)

  • Szállítási költség: 2500,-Ft
  • Szállítási idő: 3-5 munkanap

A vágást, szegést igénylő termékeknél, egyedi megrendeléseknél a szállítási idő 1-2 munkanappal megnövekedhet, erről Ügyfélszolgálatunk minden esetben értesítést küld.

Nyomkövetés, értesítés: A GLS futárszolgálat SMS-ben és e-mailen keresztül is tájékoztat a csomagszámról, a futár várható érkezésének időpontjával kapcsolatban, ill. az esetlegés utánvét összegéről, melyet a futárnál akár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Amennyiben az SMS-ben megadott időintervallum nem megfelelő számodra, az abban szereplő telefonszámon tudsz egyeztetni a szállítási időpontról a futárral.
Nagy méretű csomagok (Gebrüder Weiss Kft.)

A tekerecses, nagy méretű, nagy súlyú termékek összekészítése, csomagolása, kezelése különleges körültekintést igényel. A tekercses árukat - padlószőnyegeket, PVC-ket, műfüvet, illetve a raklapos termékeinket - a laminált- és LVT padlót, készparkettát speciális autóval és személyzettel szállítja ki az ország egész területére a Gebrüder Weiss Kft.

Szállítási költség: 7500,-Ft

Szállítási idő: 5-7 munkanap

A vágást, szegést igénylő termékeknél, egyedi megrendeléseknél a szállítási idő 1-2 munkanappal megnövekedhet, erről Ügyfélszolgálatunk minden esetben értesítést küld. A nagy méretű csomagoknál egyszeri kiszállítást tartalmaz a díj, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.

Nyomkövetés, értesítés: Csomagod aktuális helyzetéről a futárcég diszpécserszolgálatánál érdeklődhetsz a +36 24/506900-as telefonszámon vagy a ccc.hungary@gw-world.com e-mail címen. Nyomkövetés a https://www.gw-world.hu/ weboldalon lehetséges.

A küldeménykeresőben szükséges a szállítási név vagy a feladó, a Dr. Padló Kft. megadása, illetve referenciaszámként a rendelésszám feltüntetése.
Outletes termékek

Webáruházunk outletében található termékek egységes szállítási költsége 2500,-Ft. Méretüket tekintve kis- és nagy méretű csomagok is lehetnek, ettől függően alakul a csomagok szállítási ideje és nyomonkövetési és értesítési feltételei (lásd: fenti szekciók).
Általános szállítási információk

A Dr. Padló a webáruházban megrendelt áruk kiszállítását Magyarország területén egész területén vállalja. Amennyiben a megrendelés bruttó végösszege meghaladja a 150 000 Ft-ot, úgy a szállítás ingyenes.

A kiszállítás alapvető feltétele, hogy a szállítójármű a szállítási címet biztonságosan meg tudja közelíteni. A csomagok kiszállítását a futárcégek a szállítási címre, családi háznál telekhatárig/kapuig, társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesítik. Ez saját üzletszabályzatuk szerint történik, de a tapasztalataink szerint hozzáállásuk segítőkész és vásárlóbarát.

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben a megrendelt termékeket valaki át tudja venni. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Dr. Padló Kft. részére.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor a futár előtt győződj meg a következőkről:

  1. A csomagolás sérülésmentes.
  2. A számla végösszege megegyezik a második ("rendelését feldolgoztuk") visszaigazolásban szereplő összeggel.

Ellenőrzést követően - hiba esetén - kérd a futárt jegyzőkönyv felvételére. A termékcserére, visszaküldésre az ÁSZF-ben térünk ki bővebben.Ha a terméket kicsomagoltad és használatba vetted, bízunk benne, hogy elégedett leszel választásoddal és a mi szolgáltatásainkkal egyaránt!

Loading...
Loading...
Loading...