Kis méretű csomagok (GLS)

  • Szállítási költség: 2500,-Ft
  • Szállítási idő: 3-5 munkanap

A vágást, szegést igénylő termékeknél, egyedi megrendeléseknél és a "My" darabszőnyegcsaládnál a szállítási idő megnövekedhet, az ilyen esetekben Ügyfélszolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot.

Nyomkövetés, értesítés: A GLS futárszolgálat SMS-ben és e-mailen keresztül is tájékoztat a csomagszámról, a futár várható érkezésének időpontjával kapcsolatban, ill. az esetleges utánvét összegéről, melyet a futárnál akár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Amennyiben az SMS-ben megadott időintervallum nem megfelelő számodra, az abban szereplő telefonszámon tudsz egyeztetni a szállítási időpontról a futárral.


Nagy méretű csomagok (Futar.hu)

A tekerecses, nagy méretű, nagy súlyú termékek összekészítése, csomagolása, kezelése különleges körültekintést igényel. A tekercses árukat - padlószőnyegeket, PVC-ket, műfüvet, speciális autóval és személyzettel szállítja ki az ország egész területére a Futar.hu

Szállítási költség: 7 500,-Ft

Szállítási idő: 5-10 munkanap

A vágást, szegést igénylő termékeknél, egyedi megrendeléseknél a szállítási idő 1-2 munkanappal megnövekedhet, erről Ügyfélszolgálatunk minden esetben értesítést küld. A nagy méretű csomagoknál egyszeri kiszállítást tartalmaz a díj, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.

Nyomkövetés, értesítés: Csomagod aktuális helyzetéről a futárcég diszpécserszolgálatánál érdeklődhetsz a +36 70 770 0707-as telefonszámon vagy az info@futar.hu e-mail címen. Nyomkövetés a https://futarszolgalat.hu/ weboldalon lehetséges a Fuvarlevél szám megadásával.


Raklapon szállítandó termékek (Galambos Trans Kft.)

Raklapon szállítandó termékeink a Laminált- és LVT(Vinyl) padlóink. 

Szállítási költség: 9 900,-Ft

Szállítási idő: 5-7 munkanap

A szállítási díj egyszeri kiszállítást tartalmaz, tehát kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a kiszállított termékeket.

Nyomkövetés, értesítés: A szállítmányozónak történő átadásról e-mailben, rendszerüzenetet küldünk. A szállítással kapcsolatban a fuvarozó cég veszi fel veled a kapcsolatot. A csomagok állapotáról a +36 30 300 535 telefonszámon, vagy a toth.laszlo@galambostrans.hu e-mail címen kérhetsz bővebb információt.


Outletes termékek

Webáruházunk outletében található termékek egységes szállítási költsége 2500,-Ft. Méretüket tekintve kis- és nagy méretű csomagok is lehetnek, ettől függően alakul a csomagok szállítási ideje és nyomonkövetési és értesítési feltételei (lásd: fenti szekciók).


Általános szállítási információk

A Dr. Padló a webáruházban megrendelt áruk kiszállítását Magyarország egész területén vállalja. Amennyiben a megrendelés bruttó végösszege meghaladja a 150 000 Ft-ot, úgy a szállítás ingyenes.

A kiszállítás alapvető feltétele, hogy a szállítójármű a szállítási címet biztonságosan meg tudja közelíteni. A csomagok kiszállítását a futárcégek a szállítási címre, családi háznál telekhatárig/kapuig, társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesítik. Ez saját üzletszabályzatuk szerint történik, de a tapasztalataink szerint hozzáállásuk segítőkész és vásárlóbarát.

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben a megrendelt termékeket valaki át tudja venni. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot kézbesítenie, az visszaszállításra kerül a Dr. Padló Kft. részére.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor a futár előtt győződj meg a következőkről:

  1. A csomagolás sérülésmentes.
  2. A számla végösszege megegyezik a második ("rendelését feldolgoztuk") visszaigazolásban szereplő összeggel.

Ellenőrzést követően - hiba esetén - kérd a futárt jegyzőkönyv felvételére. A termékcserére, visszaküldésre az ÁSZF-ben térünk ki bővebben.Ha a terméket kicsomagoltad és használatba vetted, bízunk benne, hogy elégedett leszel választásoddal és a mi szolgáltatásainkkal egyaránt!

Loading...
Loading...
Loading...