Ajándékutalvány

Mi az az ajándékutalvány?

A Dr. Padló online ajándékutalvány egy előre feltöltött értékkártya, amely termék és szolgáltatás vásárláskor a Dr. Padló webáruházában váltható be. Igény szerint tetszőleges névértékkel (min. 5.000 Ft) vásárolható meg , az ajándékozott pedig a  feltöltéstől számított 1 éven belül a névérték erejéig felhasználhatja azt.

Hogyan működik?

  1. Az ajándékozó webáruházunkban kiválasztja a megfelelő névértékű ajándékutalványt, beteszi a kosárba, majd elküldi a megrendelést.
  2. A fizetés történhet bankkártyával, átutalással - így a lehető leggyorsabban juthatsz hozzá az utalványhoz.
  3. Az ajándékutalványt az általad megadott e-mail címre küldjük ki, melyet utána tetszés szerint továbbküldhetsz a megajándékozottnak, de akár otthon ki is nyomtathathatod.
  4. Az ajándékutalványon szereplő kódot a fváráslási folyamat végén tudod érvényesíteni: az utolsó lépsben (Áttekintés) a Kupon szekcióban található "Kupon kódja" beviteli mezőra kattintva gépeld be a kódot, majd kattints a Felhasználom gombra.

Miért jó döntés?

  1. Megadja a választás szabadságát.
  2. Ajándékozásra kiváló eszköz
  3. Szabadon választott összeggel tölthető fel.
  4. Nincs kezelési költség. A feltöltött összeg a teljes névérték erejéig levásárolható.

Online ajándékkártyát szeretnél vásárolni?

Erre a linkre kattintva megteheted, illetve ha a webáruházban nem találsz megfelelő címletűt, akkor Ügyfélszolgálatunk szívesen segít.