Blog

Home / Archive by category "Blog"
Ha gyerekszoba, akkor tapéta

Ha gyerekszoba, akkor tapéta

A tapétázás népszerűsége manapság sem csökken, sőt, egyre újabb és újabb design ötletek és trendi minták jelennek meg, ennek köszönhetően pedig számtalan kreatív megoldást lehet megvalósítani otthonunk kialakítása során.

Egy jól megválasztott tapéta sok mindenben képes hozzátenni egy szoba adottságaihoz, képes kiemelni annak előnyeit és egy új, különleges világot varázsolni. ✨🧸

A gyermekszobák legfontosabb eleme pedig, hogy egy saját birodalmat alakítsunk ki gyermekeink számára, ahol biztonságban és a legnagyobb kényelemben érezhetik magukat, már az első percektől kezdve. Ebben rengeteg elérhető minta és szín áll rendelkezésünkre, hogy megfelelő szellemi és érzelmi stílusú tapétát válasszunk.

A tapéta választásban rengeteg lehetőség rejlik, hogy gyermekünk fejlődését és kreativitását elősegítsük.

A Kids&Teens kollekciójának élénk színei, mintái segíthetnek pozitívan befolyásolni gyermekünket személyiségük fejlődésében. Hihetetlen nagy választékú tapétáinkkal minden lehetőség adott, ennek már tényleg csak a képzelet szabhat határt. 🙄💭

Fontos, hogy a jól eltalált tapétával a gyerekszoba bútorai és kiegészítői is harmonizáljanak, hiszen ezek együttesen adják a hangulatot, a varázst, ebben pedig nagy segítséget nyújthat egy színben, stílusban passzoló szőnyeg is, mint például, ha egy aranyos baglyos mintás tapétát választanánk, ehhez illő szőnyegeink is elérhetők. 🦉🦋

 

Természetesen a „nagyokról” sem feledkezünk meg, a Kids&Teens kollekcióban a Tini korosztály is megtalálja szívéhez közel álló tapétát.

Ez a korszak nehéz lehet, hiszen rengeteg változás ér nap mint nap fiú és lány gyermekeinket egyaránt, ilyenkor pedig fontos, hogy legyen egy saját stílusukra kialakított hely ahol megnyugszik szívük és pozitív külső hatásokat kapnak. Ehhez pedig a legtökéletesebb választás egy tapétázott szoba, ami a hétköznapokat feldobja.

Ami pedig számunkra pozitívum lehet, hogy ilyenkor már egy kialakult stílus alapján választhatunk és segítséget kapunk a választásban a gyermekektől, hiszen már nagyban hozzájárulnak a döntés meghozatalához.

Végülis melyik tini ne szeretne egy hasonló tapétázott szobát? 🎀🩰

 

Padlószőnyeg akusztikai szerepe

Padlószőnyeg akusztikai szerepe

Tudtátok, hogy a szőnyeg javítja az akusztikát? Kedvenc zenétek sokkal jobban hangzik egy olyan szobában, ahol padlószőnyeg van. A világ minden táján a koncerttermek és a mozik szőnyeggel vannak felszerelve. Mi lehet az oka? A szőnyeg felére csökkenti a falakon és bútorokon tükröző hanghullámok visszhangját, jobb akusztikát kínálva. 😊🙂🎼🎸🎤 Olvass tovább >>

Vinyl padló otthonra

Vinyl padló otthonra

A Vinyl padlók első ránézésre a régebbi PVC padlókhoz hasonlítanak, melyek nagyon sokáig igen népszerűek voltak hazánkban. Ma már viszonylag kevesebb helyen használják őket, ám a forradalmian új technológiával készült Vinyl padlók megjelenése felpörgette ezt a stílust. A Vinyl padlók azonban sokkal előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a PVC, ráadásul változatos színekben, mintákban kaphatóak. Bizonyára sokan emlékeznek még a régi, virágmintás PVC-kre, azonban ennél sokkal izgalmasabb és változatosabb, modern megoldások állnak rendelkezésre. Olvass tovább >>

Szőnyeget az irodába? Igen!

Szőnyeget az irodába? Igen!

A munkahely szinte a második otthonunk, itt töltjük az időnk nagy részét, ezért nagyon fontos, hogy hogyan érezzük ott magunkat. Az iroda kialakítása során figyelembe kell venni a cég szempontjain kívül a dolgozók érdekeit is, vagyis, hogy a helyiség barátságos legyen, a munkakörnyezet pedig praktikus és inspiráló. Nem szabad megfeledkezni a színek szerepéről, a bútorok fontosságáról, de arról sem, hogy milyen burkolatokat és egyéb kiegészítőket választunk. Parketta, műgyanta, vagy márványpadló legyen? Bármelyikre is esik a végső választás, érdemes hozzá beszerezni néhány szőnyeget, amivel barátságosabbá és otthonosabbá varázsolhatjuk a helyiséget. Olvass tovább >>

A laminált padló az irodában is megállja a helyét!

A laminált padló az irodában is megállja a helyét!

Egy iroda kialakításánál sok szempontot figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk, hogy az eredmény szép, elegáns, praktikus legyen és hosszú távon is elégedettek legyünk vele. Fontos lépés például a padló kiválasztása. A szőnyeg a tisztíthatósági szempontok miatt nem szerencsés, a járólap jó lehet, de néha túl hideg hatású, a PVC-n pedig könnyen nyomot hagyhat például egy tűsarkú cipő. Van azonban egy olyan megoldás, ami minden szempontból tökéletes, mégpedig a laminált padló. Olvass tovább >>

Miért válassza a PVC padlót?

Miért válassza a PVC padlót?

Manapság az ingatlantulajdonosok különböző alapanyagok közül válogathatnak, ha építkezéskor vagy felújításkor padlóburkolatot keresnek. A vevők részéről a cél az, hogy esztétikus, ugyanakkor egyszerűen karbantartható burkolatot találjanak. Ezekhez az elvárásokhoz a PVC padlók tökéletesen igazodnak.

A PVC padlók rengeteg előnnyel rendelkeznek. Tartósak, köszönhetően kopásállóságuknak, amiről speciális felületük gondoskodik. Színtartóak, sem a tisztítás során, sem napfény hatására nem fakulnak, nem veszítik el árnyalatukat. A PVC padlókról sokan nem is sejtenék, hogy mennyire kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Ebből kifolyólag tetőterekhez, zajosabb műhelyekhez különösen jó választásnak bizonyulnak. Olvass tovább >>

Sokoldalú padlóburkolat a gyerekszobába? Laminált padló!

Sokoldalú padlóburkolat a gyerekszobába? Laminált padló!

Felújítás előtt áll a gyerekszoba, de még nem döntött minden részletről? Ha nyitott az olyan dolgokra, amikkel spórolhat, mégsem kell engednie elképzeléseiből, a laminált padló ideális választásnak fog bizonyulni.

Miért pont laminált padlóval burkolja a gyerekszoba padlóját? Egyszerű a válasz, hiszen a laminált padló egy nagyon sokoldalú megoldást kínál. Képes arra, hogy szép és karcmentes maradjon, megtartsa a színét és a mintáját, az újszerű külsejét. A laminált padló ellenálló, a legnagyobb játék közepette is kitart és megőrzi jó állapotát hosszú éveken át. Erre a strapabírásra szükség is van, hiszen egy gyerekszobában aztán igazán bármi megtörténhet. A gyerekek csúsznak-másznak, ugrándoznak, a bútorokat is birtokba veszik a játékhoz, de gyakran megesik, hogy színeznek, ragasztanak, vágnak, játék közben, a berendezést sem kímélve.

 

Természetesen nem lenne olyan jó vétel, ha csak ezt tudná nyújtani. Amellett, hogy ellenálló, nagyon sokféle változatban elérhető, színben és mintában is. Nem kelt olcsó benyomást, abszolút igényes és stílusos egyszerre. Lehet kellemes, természetes árnyalatú, fa erezettel, modern acélszürke, minimalista fehér vagy hívogató, vintage hangulatú is. Be lehet illeszteni egy gyerekszoba világába, ám akkor sem kell lecserélni, ha már nagyobb a gyermek. A hatalmas választéknak köszönhetően ma már minden stílushoz és szobához, otthonhoz meg lehet találni a tökéletes laminált padlót.

Forduljon hozzánk bátran akkor is, ha megbízható, hosszú időn keresztül helytálló padlóburkolatot keres a gyerekszobába! A laminált padlóban garantáltan nem fog csalódni, hiszen nem csak maga a padló, hanem annak ár-érték aránya is rendkívül megbízható! Nézzen körül nálunk, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, tudjon meg többet termékeinkről!

Fürdőszoba szőnyeg – melegebbé és stílusosabbá teszi a fürdőt is!

Fürdőszoba szőnyeg – melegebbé és stílusosabbá teszi a fürdőt is!

A fürdőszoba alapvetően nem egy meleg hely. Ez különösen akkor válik egyértelművé, amikor a forró nyarat felváltja a hűvös ősz, azt pedig a fagyos tél. A fürdőszoba ilyenkor könnyen le tud hűlni, még ott is, ahol egyébként van a helyiségben valamilyen fűtőtest. A megoldás az, ha minél inkább igyekszünk a hideg felületeket, tehát főleg a padlót beburkolni. A padlólapra finom, puha fürdőszoba szőnyeget terítsünk, és azonnal érzékelni fogjuk a jelentős különbséget!

 

Mivel a fürdőszoba vizesblokk, a burkolóanyagokat is úgy kell megválasztani hozzá, hogy azok ellenálljanak a kifröccsenő víznek, és egy dugulás vagy csőtörés se tudja tönkretenni a padlót. Éppen ezért a parketta nem a legjobb választás. Marad tehát a padlólap, ami viszont igencsak hideg tud lenni. A fürdőszoba szőnyegnek természetesen csak az egyik funkciója a padló takarása és a lábak melegen tartása. Még csinos lakberendezési eszköz is tud lenni, amivel nagyszerűen ki lehet egészíteni a már kész fürdőszoba stílusát, illetve a képét.

 

Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a szőnyeg, amit a fürdő padlójára szánunk. A választásnál annyiban könnyebb dolgunk van, hogy ebben a helyiségben nincsen annyi lakástextil, mint egy nappaliban, vagy hálószobában, tehát könnyebb dolgunk van, ha a fürdőszobával harmonizáló szőnyeget keresünk. A színekre és a mintákra kell csak ügyelni, illetve hogy milyen a szaniter és a csempe a helyiségben.

A fürdőszoba szőnyegek manapság minden igényt kielégítenek, hiszen nem csupán változatos színekben és mintákkal kaphatóak, de sokféle méretben is. Lehet egy, de kapható szettben is. Utóbbi egyébként praktikus, mert az olyan felületeket fedhetjük le vele, mint a vécé, a mosdó, a kád, illetve a zuhanyfülke előtti terület.

Keresse fel webáruházunkat, és rendelje meg új szőnyegeit tőlünk! Nem fog csalódni sem a termék kínálatunkban, sem pedig a szőnyegek minőségében! Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!

Felújítja a lakást? A PVC padló a tökéletes választás!

Felújítja a lakást? A PVC padló a tökéletes választás!

Kiadja a lakását? Úgy döntött, hogy szeretne egy kis plusz bevételhez jutni a saját ingatlana révén? A lakáskiadásba befektetni garantáltan megéri, hiszen most nagyon aktív az ingatlanpiac. A lakásárak a lakástulajdonosok számára most kedvezően magasak, ezért nem éri meg kihagyni ezt a lehetőséget. Annak érdekében, hogy minél magasabb áron tudja kiadni az ingatlant, arra is gondot kell fordítania, hogy a lakás állapota is összhangban legyen a meghirdetett árával. Tehát, ha felújításra van szükség, azt vegye komolyan, és fordítson rá elég időt, pénzt és energiát, hiszen később akár többszörösen is meg fog térülni ez a befektetés!

A padló már régi, ütött-kopott, vagy foltos? Cserélje le, de nem mindegy, hogy milyenre! A parketta drága és ápolni kell, a padlószőnyeg tűzveszélyes és ódivatú, a járólap hideg és rideg. Mi marad még? Természetesen nem más, mint a megújult PVC padló!

A PVC padló az ideális választás egy olyan lakásba, ahová minden szempontból az ideális padlót keresi. Egy ár-érték arányban kedvező tulajdonságokkal rendelkező PVC padlóban nem fog csalódni, mert még hosszú évek múltán is hozza a formáját. Egy PVC padlóban az a nagyszerű, hogy igazán minimális mértékben igényel törődést, cserépbe szép marad évekig. Ráadásul bírja a strapát is, ami nem hátrány egy olyan helyen, ahol esetleg sűrűn költöznek ki-be a lakók. Nem árt neki a bútortologatás, a háziállatok támadásainak is ellenáll, nagyon egyszerűen tisztítható, nem fakul, nem kopik, antisztatikus, nem ázik fel. Gyorsan telepíthető, egyszerűen javítható és cserélhető is a PVC padló. Nappaliba, vizes blokkba, előszobába is egyaránt  illik, mint gazdaságos padlóburkolat.

Amennyiben meggyőztük, keressen meg minket bizalommal, és vásároljon webáruházunkból modern, színvonalas PVC padlót! Nálunk az egyszerűtől a kő-, vagy famintásig nagy választékban találhat PVC padlót! Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Függönyt szeretne? Segítünk!

Függönyt szeretne? Segítünk!

Manapság, ha az emberek függönyt szeretnének vásárolni, számtalan típusból válogathatnak. Azonban ahhoz, hogy időt és energiát spóroljanak a beszerzéskor, és már első alkalommal megleljék a tökéletes textíliát, bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítaniuk.

Az első és legfontosabb tényező függöny vásárlásakor az ingatlan elhelyezkedése. Ha az ablakok utcafrontra néznek, biztosan szüksége lesz a fényáteresztő textília mellé egy sötétítő függönyre is. Hiszen ez a kíváncsi szemek elől biztosít diszkrét takarást abban a napszakban, amikor még korai a redőny használata. Ha hiányzik az ingatlanból, biztosan nem szabad elfeledkeznie a sötétítő függöny megvásárlásáról.

Fontos, hogy függöny vásárlásakor a lakóterek stílusát és uralkodó színvilágát is figyelembe vegye. Ha túlságosan elüt a textília színe a faltól, diszharmónia veszi át az uralmat az adott tér felett, ez pedig igencsak nyugtalanító hatású. Hiába ízléses önmagában egy függöny, ha esztétikumában nem illik otthonához, nem fog tudni érvényesülni annak stílusa, színvilága.

Ha kérdései lennének a függönyökkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!