CIKKEK SZAKÉRTŐKTŐL
Blogunkat tapasztalt szakemberek írják, akik több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a meleg burkolás terén.
EGYEDI AKCIÓK ÉS PROMÓCIÓK
Rendszeres olvasóinknak gyakran kedveskedünk csak nekik szóló akciókkal és promóciós termékekkel.
TANÁCSOK
Bajban vagy? Segítünk! Szakértőink rendszeresen tanácsokkal látnak majd el, hogy otthonod még szebb lehessen.
1356
TERMÉK A WEBEN
11859
TELJESÍTETT MEGRENDELÉS

Webáruházunk

Ismerkedj meg főbb termékeinkkel

Szőnyeg

Szőnyeg


Szőnyegkínálatunk kialakítása során országunk (és természetesen a világ) készszőnyeg gyártói által diktált trendek alapján állítjuk össze választékunkat. Ez magával vonzza azt a tényt, hogy nem egy, hanem több gyártó termékei közül áll össze a kínálatunk, mellyel a magyarországi kereslet teljes mértékű kielégítését igyekszünk biztosítani.

Kategória szerint többféle típust különböztetünk meg: modern, klasszikus, gyerek, design, exkluzív

Anyaga alapján lévő csoportosítás szerint: BCF, frisée (csavart szálas), gyapjú, heatset (hő kezelt), hurkolt, nyírt, shaggy, sisal, viscose (gépi selyem)

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg


A padlószőnyeg az egyik legmagasabb komfortfokozattal rendelkező burkolat, mellyel a helyiség egészét burkoljuk. Különbféle határt érhetünk el a hagyományos és modern tűzésekkel, a szálak összetételének, vastagságának és hosszának megfelelő kiválasztásával. Egyszínűtől a hangsúlyos mintásig, valamint színek tekintetében a pasztell árnyalatoktól, az erőteljes, kontúros színekig kínáljuk termékeinket.

Kialakításuk/anyaguk szerint: bordás filc, gyapjú, hurkolt, ipari filc, padlófilc, saxony, scroll, shaggy, struktur, tűfilc

Kategóriáinkat a következőképpen állítottuk össze: gyermek, egyedi méretű, egyszínű/modul, mintás, autósszőnyeg, filc

Laminált padló

Laminált padló


Könnyen illeszthető, ragasztás nélkül fektethető laminált padló kínálatunkban számtalan, a valódi fafajták megjelenését élethűen utánzó modellt talál.

A laminált padló az alábbi kopásállósági osztályokba soroljuk: AC3/31, AC4/32, AC5/33

Hordozóréteget tekintve 6, 7, 8, 9 10 mm vastagságú termékeket különböztetünk meg.

Termékkollekciónkban találhatóak exclusive termékek is, melynek főbb jellemzői az egyedi szín és mintavilág, a fugázottság, mely a valódi falapokhoz hasonul, illetve az erezettség, mely a fa természetes hatását kelti.

PVC Padló

PVC Padló


A PVC padló az egyik legmagasabb hőszigetelő képességgel rendelkező burkolat. A régebben gyártottaktól eltérően a káros anyag kibocsátása elenyésző. Szín- és mintaválasztéka az igazival vetekszik. Különböző kopásállósággal rendelkező termékek, melyek között mind lakossági, mind közületi felhasználásra találhatunk PVC-ket. A PVC padlók felhasználási területük szempontjából két részre oszthatók: lakossági és ipari pvc-k. Ami megkülönbözteti őket egymástól az a kopásálló réteg keménysége. A kopásálló réteg teszi lehetővé, hogy a kiválasztott termék hosszabb használat után is megőrizze mintáját és színét.

Futószőnyeg

Futószőnyeg


A futószőnyegek változatos szín- és mintakínálatban bővelkednek. Bárhol is kívánja elhelyezni, mindig megtalálja az adott térbe leginkább illőt. A futószőnyegnek nem akadály a hosszú tér vagy a lépcső. Könnyű tisztíthatóságuknak köszönhetően, pedig nemcsak dekoratív, de igazán hálás dísze is a lakásnak.

A méretre levágott futószőnyegek végeit ajánlott beszegni.  Az Ön által vásárolt futószőnyeg így esztétikusabb és időt állóbb lesz.

Műfű

Műfű


Rohanó világunkban mindannyian várunk egy kis természetre, ami elhozza a nyugalmat a zsúfolt hétköznapokban, ahol a fűre leheveredve magunk mögött hagyjuk a világot. Talán ez az érzés az, ami miatt a műfüvek fénykorukat érik manapság. Legyen szó akár egy medence partjáról, akár egy erkély padlójáról a műfű ideális választásnak bizonyul. Webáruházunk a műfüvek széles skáláját reprezentálja, az egyszerű típusoktól az élethű szálas fajtákig. Ezek a mindig zöld műfüvek az év bármely szakában elhozza önnek a természet nyugtató színét, locsolás és gondozás nélkül. Kültéri fajtái jól tűrik a természet viszontagságait, ideális teraszra és erkélyre is.

Parafa

Parafa


A parafa jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága miatt kiváló a lakás burkolására. A falburkolatok természetes és préselt parafából készülnek. A hátsó réteg egy vegyes parafa rostlap (szelektált granulátumból préselik össze), a felső oldalra egy dekoratív lap kerül, mely megnyugtató, természetes hatást kelt.