CIKKEK SZAKÉRTŐKTŐL
Blogunkat tapasztalt szakemberek írják, akik több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a meleg burkolás terén.
EGYEDI AKCIÓK ÉS PROMÓCIÓK
Rendszeres olvasóinknak gyakran kedveskedünk csak nekik szóló akciókkal és promóciós termékekkel.
TANÁCSOK
Bajban vagy? Segítünk! Szakértőink rendszeresen tanácsokkal látnak majd el, hogy otthonod még szebb lehessen.
1356
TERMÉK A WEBEN
30486
TELJESÍTETT MEGRENDELÉS

Webáruházunk

Ismerkedj meg főbb termékeinkkel

Felújítás előtt áll az iroda? Válasszatok modulszőnyeget!

Felújítás előtt áll az iroda? Válasszatok modulszőnyeget!

A modulszőnyegeket előszeretettel alkalmazzák irodákban, várókban, előterekben. Számos előnye van, hiszen ezek strapabírók, görgősszékállóak, valamint, ha sérül, tisztíthatatlanul koszolódik a felület, az érintett lapokat elegendő csak felszedni és kicserélni.

Mint minden szőnyegburkolatot, úgy a modulszőnyeget is fontos teljes felületen leragasztani, hogy a lapok ne tudjanak elmozdulni. Érdemes kifejezetten ehhez a burkolathoz kifejlesztett ragasztót alkalmazni, mert a technológiájának köszönhetően megfelelően rögzíti a lapokat, viszont könnyen eltávolíthatóak lesznek, ha cserére szorul pár darab.

A végső kiválasztás előtt javasolt megtervezni a színkombinációkat, variációkat. A kínálatunkban megtalálható modulszőnyegek sokszor kombinálhatóak, így akár a burkolandó területeket is elválaszhatjuk egymástól a különböző árnyalatok, mintázatok segítségével.

Ha nem szeretnénk túl markáns elválasztásokat a különböző terek között, érdemes Cobalt SDN és Cobalt Creations termékcsaládainkat kombinálni. Míg a Cobalt SDN egyszínű, úgy a Cobalt Creations ezen alapszínek felhasználásával egy színátmenetes felületet hoznak létre, ezáltal tökéletesen kiegészíti mintázatlan párját. Nagy színválasztékkal és élénk árnyalatokkal Creative Spark családot tudjuk ajánlani, a nyugtató, sötétebb tónusoktól a semleges szürkéken át a vibráló színekig széles skáláról válogathatunk.

A csíkos mintázatú modulszőnyegekkel könnyű vezetni a tekintetet: az irodában akár az asztalok közötti térre, vagy folyosókra tökéletes választás lehet. Ne ragadjunk meg egy variációnál, ha ilyen mintázatú szőnyeget választunk: a lapok forgathatóak, így egy változatos, izgalmas burkolatot tudunk varázsolni az egyszerű vonalvezetésből is. Ilyen modulszőnyegeink például a Relined, Expansion Point is.

Ha elegáns, modern mintás szőnyeget tervezünk tárgyalóba, vagy akár szálloda előterébe a letisztult, gyémánt mintás Diamond Art családot ajánljuk. Itt is bátran lehet párosítani a színeket: amennyiben sötét színt választunk a teljes felületre, úgy egy világos árnyalattal könnyen kiemelhetjük a helyiség azon részeit, melyre vendégeink figyelmét fel szeretnénk hívni.

A kopott minták szerelmeseinek Grunge termékcsaládunk lehet a befutó: a nevéhez hűen egy mozgalmas, stílusos felületet hozhatunk létre a letisztult, modern formák mellett.

Művészi ecsetvonásokat utánzó, kontrasztos színekkel rendelkező Expression szőnyegcsalád tökéletes burkolat lehet pihenőkbe, vagy olyan helyiségekbe, ahol az inspiráció és kreativitás fokozottan szükséges. A változatos formák serkentik az agyműködést, így jótékonyan hat az emberek közérzetére. Azoknak, akik inkább visszafogottabb árnyalatokat keresnek, azoknak Shoreline termékcsaládunk lehet a megfelelő választás.

A modern, letisztult formák mellett sokszor harmonikusan hatnak a klasszikus jegyeket használó felületek. A retro, kopott mintákat alkalmazó Vintage szőnyegek kombinálják a rég múlt mintáit a ma divatos színekkel, ezért különleges összképet alkot egy letisztult formákkal rendelkező bútorzattal, egyszínű fallal.

A modulszőnyegek burkolásakor se feledkezzünk meg a lábazati lezárásról: választhatunk egyszínű, fehér szegélyeket is, vagy akár kifejezetten padlószőnyeg szegélyt is vásárolhatunk, melybe 5 cm-es csíkokban tudjuk beragasztani a szőnyeget.

Karácsonyi ajándékötletek a Dr. Padlótól

Karácsonyi ajándékötletek a Dr. Padlótól

Közeleg a Karácsony! A család és szeretet ünnepén való ajándékozás hagyománya egészen az ókorig nyúlik vissza. Mindig igyekszünk olyan meglepetéssel kedveskedni szeretteinknek, melyben igazán örömüket lelhetik, viszont az évek elteltével azon kaphatjuk magunkat, hogy kifogytunk az ötletekből. A beszélgetésbe tűzdelt fél mondatokkal könnyen tudtára adhatjuk családtagjainknak, barátainknak, mire is lenne szükségünk, és ugyanezen elven mi is sok mindent megtudhatunk róluk.

Lakásunk, házunk díszítése nem lehet teljes anélkül, hogy ne legyen lépten-nyomon ünnepi hangulatba öltöztetve. Felejtsük el a snassz, egyszínű lábtörlőket: hangulatos, mutatós karácsonyi és téli lábtörlőinkkel minden vendégünket le tudjuk venni a lábáról! Nem csak magunknak, de akár ajándékba is szánhatjuk ezeket, hiszen minden háztartásban jól jön egy lábtörlő. A házba belépve gyakori probléma az esős, havas idő beköszöntével a sáros, latyakos lábbelik elhelyezésének kérdése. Nem csak lábtörlőink, de ünnepi mintájú cipőtartó tálcáink között is válogathatunk kedvünkre.

Amennyiben nem tudjuk, hogy szerettünk pontosan mire is vágyik, úgy nem is érdemes találgatnunk, nehogy ajándékunk haszontalan legyen. Érdemes ebben az esetben egy ajándékutalványt adni, így az utalvány birtokosa azt a szőnyeget vagy tapétát rendelheti meg, melyre mindig is vágyott.

Gyermekeink ahogy cseperednek egyre kevésbé igénylik az újabb játékokat, így nagy fejtörést okozhatnak a rokonságnak. Az évek során elkezd kialakulni a megszokott játékaikkal egy kötődés, szívesebben játszanak a kissé ütött-kopott kisautókkal vagy játékbabákkal, mint egy teljesen újjal. Gondoljunk csak bele, a már meglévő játékautóival kisfiunk egy autópályás szőnyegen órákig elfoglalja magát, kislányunk szívesebben tart divatbemutatót babáival egy élénk, vidám mintás szőnyegen.

A tinédzser korú családtagok adják fel igazán a leckét: a “Mit szeretnél látni a fa alatt idén?” kérdésre sokszor a dackorszak szokványos válaszait kaphatjuk: mindegy, semmit, nem tudom. Amennyiben még nincs, úgy kiváló ajándék lehet számukra egy kényelmes babzsákot választani a szobájuk hangulatához illően. Többféle szín és mintalehetőség között választhatunk, viszont érdemes lehet a választásba az ajándékozottat is bevonni.

Fiatal felnőtteknek viszonylag egyszerű lehet évekig maradandó, praktikus ajándékot vásárolni: a felnőtt életük elkezdésekor, mikor kirepülnek a családi fészekből sok hiányossággal találkozhatnak lakásukban, házukban. Egy konyhai szőnyeg, lábtörlő, akár egy puha szőnyeg vagy egy babzsák mindig jól jöhet, még ha Ő nem is gondol ezekre. Érdemes ezeket az ízlésükhöz és a lakáshoz viszonyítva kiválasztani, hogy garantált legyen a siker.

Kedvesünknek nagyobb odafigyeléssel szükséges ajándékot választani. Könnyű dolgunk van azzal, hogy mi is hiányozhat közös otthonunkból, viszont javasolt vagy ajándékutalvánnyal meglepni párunkat, vagy közösen kiválasztani a megrendelni kívánt kiegészítőt, hiszen nem mindegy, hogy a nappaliban lévő bútorokhoz és stílushoz melyik mintázatú, vastagságú, méretű szőnyeget választjuk, tehát mindenképpen érdemes megvizsgálni ezeket a szempontokat, és együtt döntést hozni.

Az évek során egyre népszerűbb home office lehetőségek miatt megnövekedhetnek az otthoni “irodában” a padlón kialakuló kopásos sérülések. Előzzétek meg a bajt! Otthon dolgozó barátainknak hasznos ajándék lehet akár egy görgésszék alátét is.

Idősebb szeretteinknek, szüleinknek inkább hagyományos stílusú ajándékokban érdemes gondolkozni. Egy dekoratív, klasszikus mintájú szőnyeg nagy örömöt okozhat számukra. Az idő előrehaladtával mozgásuk nehezebb, így a burkolatoknál különös figyelmet szükséges fordítani a csúszásmentesítésre. Egy szőnyeg, futószőnyeg ajándékozásakor mindig ellenőrizzük, hogy a rendelt termék rendelkezik-e csúszásgátló gumi hátlappal. Amennyiben nem, abban az esetben javasolt kifejezetten erre a célra kifejlesztett csúszásgátló hálót alkalmazni, ezzel elkerülve az elcsúszásos baleseteket.

A legtöbben így, november elején még legyintenek, mert bár távolinak tűnik a karácsonyi időszak, érdemes időben kiválasztani, megrendelni az ajándékokat. Webáruházunkban ezen időszakban a megnövekedett rendelésmennyiség miatt hosszabb szállítási idővel javasolt számolni. Amennyiben elakadtál a választásban, keresd kollégáinkat online vagy személyesen üzleteinkben, szakértelmük legjavával igyekeznek számodra segítséget nyújtani.

Kellemes készülődést kívánunk!🎄💖

Top 5 termékkör, mely a legnépszerűbb Köztetek

Top 5 termékkör, mely a legnépszerűbb Köztetek

Alapvető emberi tulajdonságunk, hogy szeretünk nosztalgiázni a közelmúlton. Összegyűjtöttük azt az 5 termékkört, melyeket Vásárlóink, azaz Ti legtöbbször választottatok az elmúlt időszakban.

Vízálló padló

A melegburkolatok teret hódítanak otthonunk minden helyiségében, így a fürdőszobában is. Ebben a helyiségben való használatra kifejezetten vízálló burkolatot javaslunk. Az elmúlt időszakban nagy népszerűségnek örvendenek ezek a padlók, nem véletlenül: könnyen fektethető, fa és kő mintás kivitelben is kapható, meleg érzetet sugárzó burkolatok. Három típusa található meg kínálatunkban: vízálló laminált padló, LVT (Vinyl padló), valamint SPC padló. Azoknak, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben, a Binyl Pro vízálló laminált padló családot érdemes átböngésznie. Az új technológiás Nedvességálló laminált padlók között az Atlantic termékcsalád is felbukkant, a különleges kialakításának köszönhetően 48 órás kifröccsenő víz elleni védelmet biztosít a MO.RE kezelés. A műanyag hordozórétegű vízálló Click Vinyl, azaz LVT padlóink, például Pure Click termékcsaládunk töretlen sikere mellett az új generációs, kőörleményes SPC padló is egyre nagyobb figyelmet kap. Az elegáns hatás eléréséhez Rocko SPC családunk kiváló társ lehet.

Futószőnyeg

A folyosó legfőbb dekorációs eleme a futószőnyeg. A különböző mintázatok és száltípusok között nehéz választani. Érdemes a folyosó hangulatához, fényviszonyaihoz képest választanunk, például a kék árnyalattal bolondított szürke Bombay futószőnyeg remek választás. A fényektől függően egészen kék, de akár egy semleges szürke árnyalatot is felvehet ez a szőnyeg. A klasszikus minták kedvelőinek Inca és Shiraz termékcsaládjainak javasolnánk, de ha szakítanál a hagyományos kialakítással síkszövött szőnyegeinket ajánljuk figyelmedbe.

Műfű

Noha a műfű nyáron nagy sláger, toplistánkra mégis felkerült. Két típusból tudtok választani: szálas műfű vagy műfűszőnyeg. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei: a szálas műfű sok esetben megkülönböztethetetlen a valódi gyeptől, mint például Mystique műfüvünk, igazi különlegesség, dús, filces anyaggal kevert szálai miatt igazán kellemes felületet biztosít talpunknak. Azoknak, akik szálas műfüvet keresnek, de a frissen vágott fű látványát kedvelik; nekik az Apollo műfüvünket javasoljuk. Medence alá műfűszőnyeg használata tanácsolt, kínálatunkból a Prairie vagy Park termékeket tudjuk ajánlani ilyen célra.

Padlószőnyeg & Padlófilc

Mikor otthonunk komfortosabbá tételére, padlójának puhaságára törekszünk, automatikusan a padlószőnyegek jutnak eszünkbe, nem véletlenül. A különböző száltípusok, magasságok és színek közül választani nagy feladat. Sokszor a bútorok markáns vonalai és a határozott falszínek mellett padlóburkolatnak visszafogottabb árnyalatú, egyszínű szőnyegpadlót érdemes választani. Erre kiváló választás a Zorba padlószőnyeg család. A nem túl hivalkodó, mégis mutatós téglalap mintáinak és színeinek köszönhetően a Havana padlószőnyegcsalád sokatok szívébe belopta magát az alacsony, hurkolt szálainak köszönhetően a tisztítása is egyszerű. Vékonyabb padlófilcet, mint például az Index termékcsalád kisebb forgalmú helyiségekbe, illetve ideiglenes burkolatként is alkalmazható.

Tekercses Vinyl padló

Elérkeztünk listánk végső, de nem utolsó termékköréhez, mely lehet sokakat meglephet, valójában nagyon is logikus, miért szeretitek ennyien; gyorsan, egyszerűen fektethető, nagy mintaválasztékban választható burkolat a Tekercses Vinyl padló. Legyen szó lakossági vagy közületi felhasználásról, ez a padlóburkolat még mindig megállja a helyét az újítások, friss technológiák mellett is. Nálunk erezett felületű Tekercses Vinyl padlót is találtok: a letisztult, világosszürke árnyalatú Bingo Avoriaz, vagy a feliratokkal tarkított Bingo Rustic Memphis tekercses vinyl padló nem csak szobád padlóját, de akár falát is díszítheti! Közületi tekercses vinyl padlóinkkal, a Chips Astral család három színével iskolákban, közintézményekben is találkozhattok. Különleges hatást akarsz elérni? Luna Alicante padlónk fekete-fehér kockás mintájával konyhákba, nappaliba is extravagáns hatást lehet elérni a hozzá illő kiegészítőkkel. Ideiglenes megoldásnak, vagy kisebb forgalmú helyiségek burkolatának Eko termékcsaládunk megfelelő lehet.

Top 5-s listánk végére értünk. A termékkínálatunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy Nektek, Vásárlóinknak és Olvasóinknak kedvezzünk, és Ti pedig a választásaitokkal remekül megmutatjátok nekünk, mi az, amik mellett leteszitek voksotokat. Köszönjük, hogy minket választotok, ha otthonotok felújításáról, csinosításáról van szó!

A Pierre Cardin szőnyegekről

A Pierre Cardin szőnyegekről

Akármelyik szektorában is vagyunk a lakberendezésnek, divattervezésnek, a Pierre Cardin név hallatán mindenkinek a luxus, a magas minőség jut eszünkbe.

De ki is volt ez a zseni tervező, mit adott a világnak tehetségével?

Cardin 1944-ben költözött Párizsba, és alighogy elkezdte útját egyengetni, már lehetősége nyílt 1946-ban a Jean Cocteau által rendezett Szépség és a Szörnyeteg filmjének jelmezeit megtervezni.

A következő évtől Diornál kezdett el dolgozni, karrierje innentől megállíthatatlanul szárnyalni kezdett. Üzleti érzéke is hangsúlyos, a divattervező pályáról letérve számos lakberendezési tárgyat, bútort, elektromos cikket, órát, autók belső terének kialakítását, és nem utolsó sorban szőnyeget tervezett élete során.

Szőnyegei biztosítják mindazt, ami fontos lehet egy szőnyeg vásárlásánál: tapintás, látvány, érték.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ezek a szőnyegek durvábbak, ám hiába tömörek tűzésüknek köszönhetően, a szálak kezelésének köszönhetően egy puha, luxus érzetű szőnyeg terül lábunk elé.

A kínálatunkban megtalálható Pierre Cardin szőnyegek gépi szövéssel, viszont különböző összetételű szálakkal készülnek. Orsay, Triomphe, Torcadero és Vendome családba tartozó szőnyegek akril anyagúak, Opera és Paris szőnyegek 50-50% arányban poliészter és polipropilén heatset, az Elysee szőnyeg összetétele 40% Lyocellből, 40% viszkózból, 20% akrilból áll, Concorde szőnyegünk pedig 55% viszkóz és 45% akril aránnyal készül.

A szőnyegek 3D technológiával készülnek, így kiemelve még jobban a formák és színek kontrasztját. Mintáiban és árnyalataiban Cardin szőnyegek a lehető legszélesebb spektrumot képviselik: a különböző termékcsaládokban az is megtalálja a hozzá legjobban illő szőnyeget, aki klasszikust, modern szőnyeget, vagy esetleg ezeknek ötvözetét keresi.

Hogy a szőnyegek minőségét és szépségét minél tovább élvezhessük, fontos, hogy megfelelően ápoljuk őket.

A viszkóz anyagú szőnyegeket óvatosan kell kezelni. Tisztítása során sose alkalmazzunk kefét, valamint a lehető legkevesebb vizet használjunk, mert az anyag deformálódhat vagy vízfoltos lehet.

A polipropilén, poliészter és akril anyagösszetételű szőnyegeket könnyedén lehet takarítani, jobban ellenállnak a szennyeződéseknek. A szintetikus szálak nem tolerálják a nagy hőhatást, és a túl sok vízzel való tisztítást sem javasoljuk, mert a túlzott vízhasználat filcesedést okozhat.

Keresd a Cardin által tervezett szőnyegeket webáruházunkban, vagy üzleteinkben!

A mosható szőnyegekről

A mosható szőnyegekről

Mikor könnyen takarítható szőnyegekről beszélünk, elsőre mindenkinek a síkszövött szőnyegek jutnak eszébe. Ez kedvez azoknak, akik ezt a stílust, szövést kedvelik. De mi van azokkal, akik a vastag, puha szőnyeget részesítik előnyben?

Time szőnyegcsaládunk tökéletes választás lehet mind nappaliba, mind fürdőszobába.

 

Hogy miért?

Mert ezek a szőnyegek olyan anyagösszetétellel és hátlappal rendelkeznek, melyek biztosítani tudják a termék biztonságos tisztítását, akár mosógépben is 40°-on mosható.

Mert szárítását akár a szabadban, szárítókötélen is megteheted, viszont ezeket a termékeket szárítógépben is száríthatod.

Mert puha, filces hátlapjának köszönhetően könnyen vágható, így kedved szerint kombinálhatod a színeket, formákat. A hátlap puhaságából adódóan kényes, sok törődést igénylő padlókra is javasoljuk.

Mert kisállat barát. Akármilyen szennyeződés kerül a szőnyegre, azt könnyen kimoshatjuk belőle, így nem kell aggódni a sáros mancsok miatt. Makacs szennyeződések esetében érdemes szőnyegtisztító habot alkalmazni, majd utána mosni mosógépben.

A Time szőnyegek egy anyagöszetételűek (100% PES), hogy elősegítse a termék későbbi újrahasznosítását.

Ezeknél a szőnyegeknél a padlófűtés miatt sem kell sokat gondolkodni a választás során, mert mint általánosan darabszőnyegeink, úgy ezek is alkalmasak mind elektromos, mind vizes rendszerű padlófűtéshez.

20 mm-es magasságukkal egy vastag, de tömör, puha szőnyeget kapunk, mely a talpunk kényelméről 100%-ban gondoskodik, legyen szó fogmosásról, cipők és ruhák közti vacillálásról, vagy kiskedvencünk sétából való hazatérés utáni törődésről.

Kényelem a talpnak és burkolatunknak – avagy hogyan válasszunk alátétet a burkolatokhoz?

Kényelem a talpnak és burkolatunknak – avagy hogyan válasszunk alátétet a burkolatokhoz?

Az alátét rétegek feladata az aljzat kisebb egyenetlenségeinek kiegyenlítése, továbbá a hő- és hangszigetelés. Akik melegburkolatban gondolkodnak, előbb-utóbb az alátét vásárlásához, mint fontos, legtöbb esetben nélkülözhetetlen kellékhez érnek.

A mindenkori burkolás előtt az Esztrich fűtési protokollt követni kell, hogy az aljzatból az összes nedvesség távozhasson (a pontos eljárás menetéről minden esetben előzetesen a fűtést beszerelő szakemberekkel is szükséges egyeztetni). Ezután az egyenletes megfelelően sík, por- és szennyeződésmentes, valamint teljesen szilárd aljzat elengedhetetlen.

Amennyiben a burkolandó terület nem megfelelő, hogy az új terméket lefektessük, minden esetben a lehető legalkalmasabbá kell tennünk azt.

Egyenetlenségek, szintkülönbségek esetén aljzatkiegyenlítővel tudjuk orvosolni a problémát, de alátétjeink általánosan a legkisebb hibákat ki tudják egyenlíteni.

Az új burkolat esetén legcélszerűbb a meglévő burkolatot eltávolítani, vagy ha ez nem megoldható, akkor az esetlegesen mozgó, nem stabil elemeit (parkettalécek, járólapok) rögzíteni kell, a szinteltéréseket kiegyenlíteni szükséges.

De mi alapján válasszuk meg a burkolat alá valót?

Laminált padló

Laminált padló alá többféle szempontot szükséges megvizsgálni, mielőtt alátétet választunk.

Az első szempont, hogy a helyiségben van-e padlófűtés, és ha igen, elektromos vagy melegvizes rendszerű?

Termékeink általánosan csak melegvizes padlófűtéshez alkalmazhatók, mert ez a rendszer az elektromossal szemben egyenletesen melegít, nem hirtelen bocsát ki nagyobb hőt.

Amennyiben padlófűtéssel rendelkezik a szoba, olyan alátétet kell alkalmazni, melynek hővezetése jó, hogy minél több meleget engedjen át a padló felé. Kínálatunkban található Secura Thermo alátétfólia megfelelő hővezetést biztosít, viszont ez az alátét alá párazáró fóliát is szükséges helyezni. A párazáró fóliát átfedéssel kell teríteni, és minden esetben az illesztéseket ragasztani javasolt, mert a pára a legkisebb résen is utat tör magának, így kárt téve a burkolatban.

Azokra a részekre, ahol nem alkalmazunk padlófűtést helyezhető vastagabb, nagyobb hőszigetelést biztosító alátét is. Érdemesebb a kombinált, 3 az 1-ben alátétek mellett dönteni, mert ezek egyben biztosítják a párazáró fóliát, alátétet és ragasztószalagot is. Ezeknek anyaga általánosan XPS és PET, felületén vágójelekkel ellátott (méretre vágást segíti) termékek, ez és a harmonika szerű kialakítása elősegíti a könnyed lerakást.

Clickes LVT (Vinyl) és SPC padló

Vízálló padlóink esetében is fontos kiegészítő az alátét. Némelyik padlólap gyárilag már alátét réteggel rendelkezik, ezen termékekhez külön alátétet már nem szükséges vásárolni. Akárcsak a laminált padló esetében, műanyag padlóink is csak melegvizes padlófűtéshez alkalmazhatóak. Vinyl padlóhoz való alátéteink a vizes rendszerű padlófűtéshez alkalmasak.

Az alátéteink közül a Secura Click Smart a 3 az egyben technológiával rendelkezik (alátét, párazáró fólia és ragasztószalag, valamint nagyobb terhelhetőséggel bír, így nagyobb forgalmú terekbe is alkalmazható.

Padlószőnyeg

 

A padlószőnyegeket nem szükségszerű alátétre helyezni, de élettartamát jelentősen növelni tudja és nem utolsó sorban a komfortérzetünket is megnöveli a helyiségben. Ezek az alátétek újrahasznosított szivacsból készültek.

A padlószőnyeg alátéteket tekercses kivitelben lehet megvásárolni, és egyszerűen a burkolandó helyiségekbe, egymás mellé szükséges fektetni. Az alátétre közvetlenül fektethető a választott padlószőnyeg.

 

Melegburkolati elemeknél a megfelelően kiválasztott alátét a garancia szempontjából viszont elengedhetetlen, és a termékek élettartamát és használhatóságát jóval megemeli.

 

Babzsák a teljes kényelemért

Babzsák a teljes kényelemért

A babzsák sokrétű, kényelmes ülőalkalmatosság, mely megállja helyét a nappaliban és a hálószobában is. 🤭

Kiegészítőnek, vagy fotel helyett is remekül teljesít. A babzsák belsejében található polisztirol-golyócskák egymáson elmozdulva felveszik az alakját testednek,

így mindig kényelmesen helyezkedhetsz benne, mindig a megfelelő alátámasztást fogja biztosítani. 🧘‍♀️

 

Kínálatunkban megtalálható babzsákok huzata 30°-on mosható🌊, de mosás előtt a töltőanyag jobb, ha eltávolításra kerül a huzatból, mert ha a huzat cipzárja esetleg kinyílik, a polisztirol anyag eltömítheti a lefolyót, tönkreteheti a mosógépet.

Jó tulajdonságaik közé tartozik még, hogy a töltet antibakteriális és antiallergén, így allergiás reakció nem jellemző használata során.

Fontos dolog még a nálunk kapható babzsákokkal kapcsolatosan, hogy huzatuk nem vízálló, így kültéri használatra nem javasoltak. Amennyiben mégis nagyobb vízmennyiség érné, érdemes fellógatva, szellős helyen legalább 24 órát⏱ szárítani, valamint néha megrázni, hogy a töltetként szolgáló golyócskák között a statikusságnak köszönhetően esetlegesen megtapadt vízcseppek is távozhassanak a babzsákból.

Térfogatuk 160 liter, mely méretét tekintve egy felnőtt embernek is kényelmes elhelyezkedést biztosít.

Mintázatukat tekintve sokszínű választékból válogathatsz. Megtalálható világos🤍, sötét🖤 egyszínű is, de modernebb, fiatalosabb👧 mintázatú huzatok is szerepelnek közöttük.

Babzsák vásárlásakor mindig az a legfontosabb, hogy színe és mintázata a használónak ízlése szerint legyen megválasztva. Akár tévézéshez, játékhoz vagy akár munkához választanád a babzsákot, kényelmi szempontból nem fog cserben hagyni.

Kényelem és megtakarítás – Olcsó padlószőnyeg

Kényelem és megtakarítás – Olcsó padlószőnyeg

A padlószőnyeg az egyik legmagasabb komfortfokozattal rendelkező burkolat, mellyel a helyiség egészét burkoljuk. Különféle hatást érhetünk el a
hagyományos és modern tűzésekkel, a szálak összetételének, vastagságának és hosszának megfelelő kiválasztásával.

Egyszínűtől a hangsúlyos mintásig, valamint színek tekintetében a pasztell árnyalatoktól, az erőteljes, kontúros színekig. Olcsó padlószőnyegeink közületi
és lakossági felhasználásra is alkalmasak, azaz otthonunkban is lehelyezhetjük őket bármely helyiségben, ugyanakkor irodákban is tökéletesen teljesítenek.

A padlószőnyeges helyiségben más az ember hőérzete,puha felülete kellemes közérzetet biztosít akár mezítláb is, gazdag szín- és mintaválasztékunk között pedig mindenki megtalálja a számára legalkalmasabbat. Padlófilceinkkel olcsó, ugyanakkor minőségi megoldást kínálunk,hiszen élvezheti a padlószőnyeg nyújtotta kényelmet, de nem kell kiürítenie pénztárcáját.

Mielőtt megvesszük a padlószőnyeget, érdemes pontosan megmérni a helyiséget, ahová a szőnyeg kerülni fog. Ellenőrizzük, hogy a falak valóban teljesen párhuzamosak-e, és azt is érdemes jól megnézni, hogy a szoba, terem vagy folyosó sarkai valóban pontosan 90 fokot zárnak-e be.Ugyanis akár egyetlen centiméternyi eltérés is elég ahhoz, hogy a padlószőnyeg ne  illeszkedjen pontosan. Miután megvannak a helyiség pontos méretei, kiszámolhatjuk, hány négyzetméter padlószőnyegre lesz szükség.Ekkor minden esetleges szabálytalanságot, beugrót is vegyünk figyelembe! Mindezzel együtt érdemes 5-10 centit ráhagyni az így kialakult méretekre, ami a lefektetéskor, a nem várt problémák, differenciák esetén”életmentő” lehet.

Egy padlószőnyeg lehelyezéséhez nem kell sok kiegészítő. Elsősorban egy jó minőségű ragasztóra, illetve szőnyegalátétre van szükség, hogy elkerüljük a szőnyeg korai kopását és még nagyobb kényelmet biztosítsunk otthonunknak, hiszen a szőnyegalátéttel plusz flexibilitást adhatunk szőnyegünknek, így lépteink pihe könnyűek lesznek.

A padlószőnyeg másik nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, hiszen bármely szennyeződést eltávolíthatunk róla egy porszívó, súlyosabb szennyeződés esetén pedig bármely folttisztító segítségével.

Ha ön is lakásátalakítást tervez, vagy csak szimplán felkeltették érdeklődését padlószőnyegeink, nézzen körül weboldalunkon, üzleteinkben.

Kérdéseivel forduljon hozzánk, készséggel segítünk!

Futószőnyeg szállodák részére is!

Futószőnyeg szállodák részére is!

A futószőnyeg bárkinek megfelelő választás, hiszen a legtöbb ember szereti. Puha, meleg érzetet ad, csökkenti a rázkódást, jó hang- és hőszigetelő képessége van. A futószőnyeget leggyakrabban folyosókon, lépcsőkön használjuk, számtalan előnye különösen megmutatkozik szállodai alkalmazás során is.

A szálloda folyosóján lévő futószőnyegen kellemes a közlekedés, ami fontos, hiszen a vendégek pihenni, kikapcsolódni szeretnének. Óriási előnye a hangszigetelés: sajnos sok ember nincs tekintettel másokra, ami egy szállodában igencsak zavaró tud lenni. Természetesen akaratlanul is előfordulnak a másik ember pihenését zavaró zajok, például kopogó cipő vagy a szomszéd szoba takarítása. Azonban a futószőnyeg sokat tompít a hangokon, ezzel lehetővé teszi minden vendég számára a kellemesebb kikapcsolódást, melynek köszönhetően jó érzéssel fognak távozni.

Szállodát üzemeltet, és szeretné csendesebbé varázsolni a folyosókat? Vásároljon tőlünk futószőnyeget!

Nézzen körül webáruházunkban, rendeljen kedvére, és kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A padlószőnyeg alátét: hasznosság és élettartam növelés

A padlószőnyeg alátét: hasznosság és élettartam növelés

Sokan nem is gondolnák, de a padlószőnyegekhez is létezik alátét. Ezek nélkül is lerakhatóak a padlószőnyegek, de használatuk erősen ajánlott és igen kifizetődő. Lássuk is, hogy miért:

A padlószőnyeg alátétek mind lakossági, mint közületi környezetben, bármely helységben alkalmazhatóak. Remek hő- és hangszigetelők (padlófűtéssel nem alkalmazhatóak), és megóvják a padlószőnyeget a korai elkopástól. Más szavakkal garantálják, hogy a padlószőnyeg a teljes élettartamán keresztül ellássa feladatát. A nálunk kapható padlószőnyeg alátét ráadásul lehető legjobban környezetbarát: újrahasznosított, sűrített habból készült, és elévülése után 100%-ban újrahasznosítható.

Szőnyeg

Szőnyeg


Szőnyegkínálatunk kialakítása során országunk (és természetesen a világ) készszőnyeg gyártói által diktált trendek alapján állítjuk össze választékunkat. Ez magával vonzza azt a tényt, hogy nem egy, hanem több gyártó termékei közül áll össze a kínálatunk, mellyel a magyarországi kereslet teljes mértékű kielégítését igyekszünk biztosítani.

Kategória szerint többféle típust különböztetünk meg: modern, klasszikus, gyerek, design, exkluzív

Anyaga alapján lévő csoportosítás szerint: BCF, frisée (csavart szálas), gyapjú, heatset (hő kezelt), hurkolt, nyírt, shaggy, sisal, viscose (gépi selyem)

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg


A padlószőnyeg az egyik legmagasabb komfortfokozattal rendelkező burkolat, mellyel a helyiség egészét burkoljuk. Különbféle határt érhetünk el a hagyományos és modern tűzésekkel, a szálak összetételének, vastagságának és hosszának megfelelő kiválasztásával. Egyszínűtől a hangsúlyos mintásig, valamint színek tekintetében a pasztell árnyalatoktól, az erőteljes, kontúros színekig kínáljuk termékeinket.

Kialakításuk/anyaguk szerint: bordás filc, gyapjú, hurkolt, ipari filc, padlófilc, saxony, scroll, shaggy, struktur, tűfilc

Kategóriáinkat a következőképpen állítottuk össze: gyermek, egyedi méretű, egyszínű/modul, mintás, autósszőnyeg, filc

Laminált padló

Laminált padló


Könnyen illeszthető, ragasztás nélkül fektethető laminált padló kínálatunkban számtalan, a valódi fafajták megjelenését élethűen utánzó modellt talál.

A laminált padló az alábbi kopásállósági osztályokba soroljuk: AC3/31, AC4/32, AC5/33

Hordozóréteget tekintve 6, 7, 8, 9 10 mm vastagságú termékeket különböztetünk meg.

Termékkollekciónkban találhatóak exclusive termékek is, melynek főbb jellemzői az egyedi szín és mintavilág, a fugázottság, mely a valódi falapokhoz hasonul, illetve az erezettség, mely a fa természetes hatását kelti.

PVC Padló

PVC Padló


A PVC padló az egyik legmagasabb hőszigetelő képességgel rendelkező burkolat. A régebben gyártottaktól eltérően a káros anyag kibocsátása elenyésző. Szín- és mintaválasztéka az igazival vetekszik. Különböző kopásállósággal rendelkező termékek, melyek között mind lakossági, mind közületi felhasználásra találhatunk PVC-ket. A PVC padlók felhasználási területük szempontjából két részre oszthatók: lakossági és ipari pvc-k. Ami megkülönbözteti őket egymástól az a kopásálló réteg keménysége. A kopásálló réteg teszi lehetővé, hogy a kiválasztott termék hosszabb használat után is megőrizze mintáját és színét.

Futószőnyeg

Futószőnyeg


A futószőnyegek változatos szín- és mintakínálatban bővelkednek. Bárhol is kívánja elhelyezni, mindig megtalálja az adott térbe leginkább illőt. A futószőnyegnek nem akadály a hosszú tér vagy a lépcső. Könnyű tisztíthatóságuknak köszönhetően, pedig nemcsak dekoratív, de igazán hálás dísze is a lakásnak.

A méretre levágott futószőnyegek végeit ajánlott beszegni.  Az Ön által vásárolt futószőnyeg így esztétikusabb és időt állóbb lesz.

Műfű

Műfű


Rohanó világunkban mindannyian várunk egy kis természetre, ami elhozza a nyugalmat a zsúfolt hétköznapokban, ahol a fűre leheveredve magunk mögött hagyjuk a világot. Talán ez az érzés az, ami miatt a műfüvek fénykorukat érik manapság. Legyen szó akár egy medence partjáról, akár egy erkély padlójáról a műfű ideális választásnak bizonyul. Webáruházunk a műfüvek széles skáláját reprezentálja, az egyszerű típusoktól az élethű szálas fajtákig. Ezek a mindig zöld műfüvek az év bármely szakában elhozza önnek a természet nyugtató színét, locsolás és gondozás nélkül. Kültéri fajtái jól tűrik a természet viszontagságait, ideális teraszra és erkélyre is.

Parafa

Parafa


A parafa jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága miatt kiváló a lakás burkolására. A falburkolatok természetes és préselt parafából készülnek. A hátsó réteg egy vegyes parafa rostlap (szelektált granulátumból préselik össze), a felső oldalra egy dekoratív lap kerül, mely megnyugtató, természetes hatást kelt.