Vízálló padló

A melegburkolatok teret hódítanak otthonunk minden helyiségében, így a fürdőszobában is. Ebben a helyiségben való használatra kifejezetten vízálló burkolatot javaslunk. Az elmúlt időszakban nagy népszerűségnek örvendenek ezek a padlók, nem véletlenül: könnyen fektethető, fa és kő mintás kivitelben is kapható, meleg érzetet sugárzó burkolatok. Három típusa található meg kínálatunkban: vízálló laminált padló, LVT (Vinyl padló), valamint SPC padló. Azoknak, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben, a Binyl Pro vízálló laminált padló családot érdemes átböngésznie. Az új technológiás Nedvességálló laminált padlók között az Atlantic termékcsalád is felbukkant, a különleges kialakításának köszönhetően 48 órás kifröccsenő víz elleni védelmet biztosít a MO.RE kezelés. A műanyag hordozórétegű vízálló Click Vinyl, azaz LVT padlóink, például Pure Click termékcsaládunk töretlen sikere mellett az új generációs, kőörleményes SPC padló is egyre nagyobb figyelmet kap. Az elegáns hatás eléréséhez Rocko SPC családunk kiváló társ lehet.

Futószőnyeg

A folyosó legfőbb dekorációs eleme a futószőnyeg. A különböző mintázatok és száltípusok között nehéz választani. Érdemes a folyosó hangulatához, fényviszonyaihoz képest választanunk, például a kék árnyalattal bolondított szürke Bombay futószőnyeg remek választás. A fényektől függően egészen kék, de akár egy semleges szürke árnyalatot is felvehet ez a szőnyeg. A klasszikus minták kedvelőinek Inca és Shiraz termékcsaládjainak javasolnánk, de ha szakítanál a hagyományos kialakítással síkszövött szőnyegeinket ajánljuk figyelmedbe.

Műfű

Noha a műfű nyáron nagy sláger, toplistánkra mégis felkerült. Két típusból tudtok választani: szálas műfű vagy műfűszőnyeg. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei: a szálas műfű sok esetben megkülönböztethetetlen a valódi gyeptől, mint például Mystique műfüvünk, igazi különlegesség, dús, filces anyaggal kevert szálai miatt igazán kellemes felületet biztosít talpunknak. Azoknak, akik szálas műfüvet keresnek, de a frissen vágott fű látványát kedvelik; nekik az Apollo műfüvünket javasoljuk. Medence alá műfűszőnyeg használata tanácsolt, kínálatunkból a Prairie vagy Park termékeket tudjuk ajánlani ilyen célra.

Padlószőnyeg & Padlófilc

Mikor otthonunk komfortosabbá tételére, padlójának puhaságára törekszünk, automatikusan a padlószőnyegek jutnak eszünkbe, nem véletlenül. A különböző száltípusok, magasságok és színek közül választani nagy feladat. Sokszor a bútorok markáns vonalai és a határozott falszínek mellett padlóburkolatnak visszafogottabb árnyalatú, egyszínű szőnyegpadlót érdemes választani. Erre kiváló választás a Zorba padlószőnyeg család. A nem túl hivalkodó, mégis mutatós téglalap mintáinak és színeinek köszönhetően a Havana padlószőnyegcsalád sokatok szívébe belopta magát az alacsony, hurkolt szálainak köszönhetően a tisztítása is egyszerű. Vékonyabb padlófilcet, mint például az Index termékcsalád kisebb forgalmú helyiségekbe, illetve ideiglenes burkolatként is alkalmazható.

Tekercses Vinyl padló

Elérkeztünk listánk végső, de nem utolsó termékköréhez, mely lehet sokakat meglephet, valójában nagyon is logikus, miért szeretitek ennyien; gyorsan, egyszerűen fektethető, nagy mintaválasztékban választható burkolat a Tekercses Vinyl padló. Legyen szó lakossági vagy közületi felhasználásról, ez a padlóburkolat még mindig megállja a helyét az újítások, friss technológiák mellett is. Nálunk erezett felületű Tekercses Vinyl padlót is találtok: a letisztult, világosszürke árnyalatú Bingo Avoriaz, vagy a feliratokkal tarkított Bingo Rustic Memphis tekercses vinyl padló nem csak szobád padlóját, de akár falát is díszítheti! Közületi tekercses vinyl padlóinkkal, a Chips Astral család három színével iskolákban, közintézményekben is találkozhattok. Különleges hatást akarsz elérni? Luna Alicante padlónk fekete-fehér kockás mintájával konyhákba, nappaliba is extravagáns hatást lehet elérni a hozzá illő kiegészítőkkel. 

Top 5-s listánk végére értünk. A termékkínálatunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy Nektek, Vásárlóinknak és Olvasóinknak kedvezzünk, és Ti pedig a választásaitokkal remekül megmutatjátok nekünk, mi az, amik mellett leteszitek voksotokat. Köszönjük, hogy minket választotok, ha otthonotok felújításáról, csinosításáról van szó!