Lakásunk, házunk díszítése nem lehet teljes anélkül, hogy ne legyen lépten-nyomon ünnepi hangulatba öltöztetve. Felejtsük el a snassz, egyszínű lábtörlőket: hangulatos, mutatós karácsonyi és téli lábtörlőinkkel minden vendégünket le tudjuk venni a lábáról! Nem csak magunknak, de akár ajándékba is szánhatjuk ezeket, hiszen minden háztartásban jól jön egy lábtörlő. A házba belépve gyakori probléma az esős, havas idő beköszöntével a sáros, latyakos lábbelik elhelyezésének kérdése. Nem csak lábtörlőink, de ünnepi mintájú cipőtartó tálcáink között is válogathatunk kedvünkre.

Amennyiben nem tudjuk, hogy szerettünk pontosan mire is vágyik, úgy nem is érdemes találgatnunk, nehogy ajándékunk haszontalan legyen. Érdemes ebben az esetben egy ajándékutalványt adni, így az utalvány birtokosa azt a szőnyeget vagy tapétát rendelheti meg, melyre mindig is vágyott.

Gyermekeink ahogy cseperednek egyre kevésbé igénylik az újabb játékokat, így nagy fejtörést okozhatnak a rokonságnak. Az évek során elkezd kialakulni a megszokott játékaikkal egy kötődés, szívesebben játszanak a kissé ütött-kopott kisautókkal vagy játékbabákkal, mint egy teljesen újjal. Gondoljunk csak bele, a már meglévő játékautóival kisfiunk egy autópályás szőnyegen órákig elfoglalja magát, kislányunk szívesebben tart divatbemutatót babáival egy élénk, vidám mintás szőnyegen.

A tinédzser korú családtagok adják fel igazán a leckét: a "Mit szeretnél látni a fa alatt idén?" kérdésre sokszor a dackorszak szokványos válaszait kaphatjuk: mindegy, semmit, nem tudom. Amennyiben még nincs, úgy kiváló ajándék lehet számukra egy kényelmes babzsákot választani a szobájuk hangulatához illően. Többféle szín és mintalehetőség között választhatunk, viszont érdemes lehet a választásba az ajándékozottat is bevonni.

Fiatal felnőtteknek viszonylag egyszerű lehet évekig maradandó, praktikus ajándékot vásárolni: a felnőtt életük elkezdésekor, mikor kirepülnek a családi fészekből sok hiányossággal találkozhatnak lakásukban, házukban. Egy konyhai szőnyeg, lábtörlő, akár egy puha szőnyeg vagy egy babzsák mindig jól jöhet, még ha Ő nem is gondol ezekre. Érdemes ezeket az ízlésükhöz és a lakáshoz viszonyítva kiválasztani, hogy garantált legyen a siker.

Kedvesünknek nagyobb odafigyeléssel szükséges ajándékot választani. Könnyű dolgunk van azzal, hogy mi is hiányozhat közös otthonunkból, viszont javasolt vagy ajándékutalvánnyal meglepni párunkat, vagy közösen kiválasztani a megrendelni kívánt kiegészítőt, hiszen nem mindegy, hogy a nappaliban lévő bútorokhoz és stílushoz melyik mintázatú, vastagságú, méretű szőnyeget választjuk, tehát mindenképpen érdemes megvizsgálni ezeket a szempontokat, és együtt döntést hozni.

Az évek során egyre népszerűbb home office lehetőségek miatt megnövekedhetnek az otthoni "irodában" a padlón kialakuló kopásos sérülések. Előzzétek meg a bajt! Otthon dolgozó barátainknak hasznos ajándék lehet akár egy görgésszék alátét is.

Idősebb szeretteinknek, szüleinknek inkább hagyományos stílusú ajándékokban érdemes gondolkozni. Egy dekoratív, klasszikus mintájú szőnyeg nagy örömöt okozhat számukra. Az idő előrehaladtával mozgásuk nehezebb, így a burkolatoknál különös figyelmet szükséges fordítani a csúszásmentesítésre. Egy szőnyeg, futószőnyeg ajándékozásakor mindig ellenőrizzük, hogy a rendelt termék rendelkezik-e csúszásgátló gumi hátlappal. Amennyiben nem, abban az esetben javasolt kifejezetten erre a célra kifejlesztett csúszásgátló hálót alkalmazni, ezzel elkerülve az elcsúszásos baleseteket.

A legtöbben így, november elején még legyintenek, mert bár távolinak tűnik a karácsonyi időszak, érdemes időben kiválasztani, megrendelni az ajándékokat. Webáruházunkban ezen időszakban a megnövekedett rendelésmennyiség miatt hosszabb szállítási idővel javasolt számolni. Amennyiben elakadtál a választásban, keresd kollégáinkat online vagy személyesen üzleteinkben, szakértelmük legjavával igyekeznek számodra segítséget nyújtani.

Kellemes készülődést kívánunk!🎄💖