Hogy miért?

Mert ezek a szőnyegek olyan anyagösszetétellel és hátlappal rendelkeznek, melyek biztosítani tudják a termék biztonságos tisztítását, akár mosógépben is 40°-on mosható.

Mert szárítását akár a szabadban, szárítókötélen is megteheted, viszont ezeket a termékeket szárítógépben is száríthatod.

Mert puha, filces hátlapjának köszönhetően könnyen vágható, így kedved szerint kombinálhatod a színeket, formákat. A hátlap puhaságából adódóan kényes, sok törődést igénylő padlókra is javasoljuk.

Mert kisállat barát. Akármilyen szennyeződés kerül a szőnyegre, azt könnyen kimoshatjuk belőle, így nem kell aggódni a sáros mancsok miatt. Makacs szennyeződések esetében érdemes szőnyegtisztító habot alkalmazni, majd utána mosni mosógépben.

A Time szőnyegek egy anyagöszetételűek (100% PES), hogy elősegítse a termék későbbi újrahasznosítását.

Ezeknél a szőnyegeknél a padlófűtés miatt sem kell sokat gondolkodni a választás során, mert mint általánosan darabszőnyegeink, úgy ezek is alkalmasak mind elektromos, mind vizes rendszerű padlófűtéshez.

20 mm-es magasságukkal egy vastag, de tömör, puha szőnyeget kapunk, mely a talpunk kényelméről 100%-ban gondoskodik, legyen szó fogmosásról, cipők és ruhák közti vacillálásról, vagy kiskedvencünk sétából való hazatérés utáni törődésről.