Hol érdemes műfüvet alkalmazni?

A műfű, mint ahogy a neve is mutatja, alapvetően a pázsit helyettesítésére szolgál, és leginkább esztétikai funkciója van. Legalábbis a kezdetekben csak ez volt a funkciója. Ám a műfű ma már nagyon sokféle lehet, a felhasználása pedig igen sokszínű. Nem csak esztétikus, hanem funkcionális is lehet sok szempontból.   A műfüveknek többféle típusa is van: lehet beltérit és kültérit is vásárolni, valamint szálas verziót. Lássunk néhány gyakori alkalmazási területet!

  • Fedett vagy nyitott teraszok burkolataként
  • Ideális lehet medencék köré, egyfajta csúszásgátlóként alkalmazva, ráadásul a kiloccsanó vizet is megtartja
  • Játszóterek, hinták alá – biztonsági célzattal
  • Kisállatok alá
  • Kerthelyiségek, vendéglátóegységek például: biliárdtermek belső burkolásához
  • Garázsba

A műfű, akár kültéri, akár beltéri, igen esztétikus megoldás, és a megfelelő helyen letéve még plusz előnyökkel is szolgálhat. Akár a kertet, balkont szeretnéd feldobni, akár a medence környékét biztonságossá tenni, áruházunkban többféle műfű közül válogathatsz. 

A műfű, mint dekoráció

A műfű előnyös megoldást kínál mindazoknak, akik nem szeretnének lemondani az üde zöld pázsit szemet gyönyörködtető látványáról, de nincs lehetőségük valódi gyep gondozására időt és pénzt fordítani. A műfüvet szinte minden környezetben fel lehet használni, hiszen mindenhol igény mutatkozik az esztétikus, valódi természeti környezetet megidéző látványra. Éppen ezért a műfűnek nem csupán magánházak kertjeiben van helye, de ugyanígy különböző kirakatok és üzletek szezonális dekorációjának kivitelezésére is kiválóan alkalmas. A műfű évszakok, ünnepek, illetve ezekhez kapcsolódó dekorációk részeként is megállja a helyét. Ápolást nem igényel, egyszerűen, gyorsan és profi segítség nélkül is lerakható, illetve telepíthető. A műfű látványra szinte ugyanolyan érzetet kelt, mintha igazi gyepen legeltetnénk a szemünket, de kisebb anyagi befektetéssel jár és sokkal tartósabb. Válaszd az olcsóbb, de ugyanolyan esztétikus műfüves megoldást dekorálásra is és gyönyörködj a látványában.

Loading...
Loading...
Loading...