Szűrők mutatása

Karnis

Karnis

A rúdkarnisok széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen függöny textíliát választhassunk ablakunkra. Legfőbb jellemzőjük a jó láthatóság. Ezért olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol a karnis megjelenése is fontos szempont.

A függönyök diszkrétebb rögzítésére használhatjuk a mennyezeti síneket, melyek a plafonra simulva diszkréten helyezkednek el. Olyan szobákba javasoljuk, ahol a hangsúly elsősorban a függöny textílián van, vagy a helyiség adottságai ezt megkövetelik, pl. a plafon és az ablaknyílás közötti kevés hely, esetleg optikailag szeretnénk nyújtani az ablakot.

A panelkarnisok praktikussága és egyszerűsége miatt a modern lakások közkedvelt megoldása közé tartozik. A függönypanelek méreteinek és anyagainak variálásával izgalmas hatásokat érhetünk el ha ezt a típust választjuk. Mennyezetre valamint oldalfalra is szerelhető és térelválasztóként is használhatjuk. Több pályás változatban, egyedi méretben, kézi és zsinór mozgatásos kivitelben is megrendelhető.

A kávéházi rúd kihúzható, állítható méretű függönytartó, ami jellemzően a falra rögzítendő. Végzárói rendkívül változatosak, bármilyen motívum elképzelhető. 

Feltöltés alatt...

Kérjük keresse üzleteinkben!