Termékeink

Fontos információ

Sajnos a Dr. Padló nevével is visszaélnek csalók, Facebook profilokon és hamis weboldalakon keresztül.

Nyereményjátékunkat felhasználva, csaló profilokon keresztül felkereshetik Facebook oldalunk követőit, és jóhiszeműségüket kihasználva megpróbálnak személyes adatokat megszerezni tőlük, továbbá bankkártyás fizetésre próbálják a gyanútlan felhasználókat rávenni.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a Dr. Padló Kft. bankkártyás fizetésre kizárólag a www.drpadlo.hu webáruházban való vásárlás esetén kéri fel felhasználóit, amennyiben ezt a fizetési módot választja. Minden egyéb felületen való fizetést, melyet Dr. Padló néven találnak, azonnal szakítsanak meg, mert az adott oldalt nem a Dr. Padló Kft. üzemelteti, és így csalás áldozatává válhatnak.

Kérjük Önöket, amennyiben felkeresi Önöket a Dr. Padló nevében Facebook-on bármilyen hamis profil, semmilyen módon ne adjanak ki magukról személyes adatot, jelszót, bankkártya adatot, és semmilyen fizetési felületen ne indítsanak kifizetést, és az adott profilt jelentsék a Facebook felé, mint hamis profil.

A Facebook álprofilok mellett megjelentek hamis weboldalak is, ezen oldalak sem tartoznak a Dr. Padló Kft-hez, így kérjük ezen oldalakon található adatokat se tekintsék valósnak, és az oldal bal alsó sarkában található i betűre kattintva jelentsék az adott weboldalt a Google felé.

A csaló profilok és oldalak megszüntetésének érdekében cégünk mindent megtesz, de nagy segítség, ha minél több követőnk jelenti ezeket a profilokat és oldalakat.
A weboldalunkon történő vásárlás továbbra is biztonságos. Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, azt e-mailben tehetik meg az adatvedelem@drpadlo.hu e-mail címen.

Segítségüket és megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,
a Dr. Padló csapata

Miről ismerheti fel, hogy csaló oldalon böngészik?
Mikor egy üzenetben, e-mailben egy hivatkozásra kattintana, számítógépen az egér kurzorát a hivatkozás fölé mozgatva a böngésző bal alsó sávjában megjelenik a hivatkozás valós URL címe. Fontos, hogy a látott szöveg ettől eltérhet. Tehát hiába látható a drpadlo.hu URL cím, a valós hivatkozás lehet a megtévesztő oldalra mutató link. Amennyiben a hivatkozásra kattint, a megjelenő oldalon is érdemes leellenőrizni a weboldal URL címét, ezt a felső sávban teheti meg az URL mezőben.

Weboldalunkhoz az alábbi domain nevek tartoznak, ezek teljes mértékben megbízhatóak:

  • drpadlo.hu
  • drpadlo.eu

Oldalunk biztonságos azonosítására szolgál még az SSL tanúsítványunk, mely az Ön böngészésének biztonsága mellett oldalunk hitelességét is tanúsítja. Az SSL tanúsítványt a webcím mellett bal oldalon található lakat ikonra kattintva tudja ellenőrizni. A drpadlo.hu domainnevünk SSL tanúsítványát a Sectigo nevű szolgáltató állította ki.