Vízálló laminált padló

Home / Archive by category "Vízálló laminált padló"
Top 5 termékkör, mely a legnépszerűbb Köztetek

Top 5 termékkör, mely a legnépszerűbb Köztetek

Alapvető emberi tulajdonságunk, hogy szeretünk nosztalgiázni a közelmúlton. Összegyűjtöttük azt az 5 termékkört, melyeket Vásárlóink, azaz Ti legtöbbször választottatok az elmúlt időszakban.

Vízálló padló

A melegburkolatok teret hódítanak otthonunk minden helyiségében, így a fürdőszobában is. Ebben a helyiségben való használatra kifejezetten vízálló burkolatot javaslunk. Az elmúlt időszakban nagy népszerűségnek örvendenek ezek a padlók, nem véletlenül: könnyen fektethető, fa és kő mintás kivitelben is kapható, meleg érzetet sugárzó burkolatok. Három típusa található meg kínálatunkban: vízálló laminált padló, LVT (Vinyl padló), valamint SPC padló. Azoknak, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben, a Binyl Pro vízálló laminált padló családot érdemes átböngésznie. Az új technológiás Nedvességálló laminált padlók között az Atlantic termékcsalád is felbukkant, a különleges kialakításának köszönhetően 48 órás kifröccsenő víz elleni védelmet biztosít a MO.RE kezelés. A műanyag hordozórétegű vízálló Click Vinyl, azaz LVT padlóink, például Pure Click termékcsaládunk töretlen sikere mellett az új generációs, kőörleményes SPC padló is egyre nagyobb figyelmet kap. Az elegáns hatás eléréséhez Rocko SPC családunk kiváló társ lehet.

Futószőnyeg

A folyosó legfőbb dekorációs eleme a futószőnyeg. A különböző mintázatok és száltípusok között nehéz választani. Érdemes a folyosó hangulatához, fényviszonyaihoz képest választanunk, például a kék árnyalattal bolondított szürke Bombay futószőnyeg remek választás. A fényektől függően egészen kék, de akár egy semleges szürke árnyalatot is felvehet ez a szőnyeg. A klasszikus minták kedvelőinek Inca és Shiraz termékcsaládjainak javasolnánk, de ha szakítanál a hagyományos kialakítással síkszövött szőnyegeinket ajánljuk figyelmedbe.

Műfű

Noha a műfű nyáron nagy sláger, toplistánkra mégis felkerült. Két típusból tudtok választani: szálas műfű vagy műfűszőnyeg. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei: a szálas műfű sok esetben megkülönböztethetetlen a valódi gyeptől, mint például Mystique műfüvünk, igazi különlegesség, dús, filces anyaggal kevert szálai miatt igazán kellemes felületet biztosít talpunknak. Azoknak, akik szálas műfüvet keresnek, de a frissen vágott fű látványát kedvelik; nekik az Apollo műfüvünket javasoljuk. Medence alá műfűszőnyeg használata tanácsolt, kínálatunkból a Prairie vagy Park termékeket tudjuk ajánlani ilyen célra.

Padlószőnyeg & Padlófilc

Mikor otthonunk komfortosabbá tételére, padlójának puhaságára törekszünk, automatikusan a padlószőnyegek jutnak eszünkbe, nem véletlenül. A különböző száltípusok, magasságok és színek közül választani nagy feladat. Sokszor a bútorok markáns vonalai és a határozott falszínek mellett padlóburkolatnak visszafogottabb árnyalatú, egyszínű szőnyegpadlót érdemes választani. Erre kiváló választás a Zorba padlószőnyeg család. A nem túl hivalkodó, mégis mutatós téglalap mintáinak és színeinek köszönhetően a Havana padlószőnyegcsalád sokatok szívébe belopta magát az alacsony, hurkolt szálainak köszönhetően a tisztítása is egyszerű. Vékonyabb padlófilcet, mint például az Index termékcsalád kisebb forgalmú helyiségekbe, illetve ideiglenes burkolatként is alkalmazható.

Tekercses Vinyl padló

Elérkeztünk listánk végső, de nem utolsó termékköréhez, mely lehet sokakat meglephet, valójában nagyon is logikus, miért szeretitek ennyien; gyorsan, egyszerűen fektethető, nagy mintaválasztékban választható burkolat a Tekercses Vinyl padló. Legyen szó lakossági vagy közületi felhasználásról, ez a padlóburkolat még mindig megállja a helyét az újítások, friss technológiák mellett is. Nálunk erezett felületű Tekercses Vinyl padlót is találtok: a letisztult, világosszürke árnyalatú Bingo Avoriaz, vagy a feliratokkal tarkított Bingo Rustic Memphis tekercses vinyl padló nem csak szobád padlóját, de akár falát is díszítheti! Közületi tekercses vinyl padlóinkkal, a Chips Astral család három színével iskolákban, közintézményekben is találkozhattok. Különleges hatást akarsz elérni? Luna Alicante padlónk fekete-fehér kockás mintájával konyhákba, nappaliba is extravagáns hatást lehet elérni a hozzá illő kiegészítőkkel. Ideiglenes megoldásnak, vagy kisebb forgalmú helyiségek burkolatának Eko termékcsaládunk megfelelő lehet.

Top 5-s listánk végére értünk. A termékkínálatunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy Nektek, Vásárlóinknak és Olvasóinknak kedvezzünk, és Ti pedig a választásaitokkal remekül megmutatjátok nekünk, mi az, amik mellett leteszitek voksotokat. Köszönjük, hogy minket választotok, ha otthonotok felújításáról, csinosításáról van szó!

Közületre melegburkolatot? – Igen!

Közületre melegburkolatot? – Igen!

A melegburkolati elemek minden helyiségben megállják a helyüket – miért lenne ez másképp a közületi területeken?

Azok a termékek, melyeket ilyen helyekre javasolnak, olyan technológiával és kopóréteggel készülnek, melyek az évek és a nagy terhelés ellenére is megtartják formájukat,  színüket és minőségüket.

Ezeknél a burkolatoknál elengedhetetlen a szakember által végzett munka, valamint a garancia is abban az esetben érvényes, amennyiben a telepítési útmutató szerint lett a burkolat alkalmazva.

 

Melegburkolatot bátran alkalmazhatunk irodákban, üzlethelyiségekben, iskolákban.

A kiválasztási fázisban fontos tényező a termék kopásállósága. Jobb, ha minél magasabbat választunk, így a termék annál időtállóbb lesz.

Azt is el kell döntenünk, hogy padlószőnyeget, modulszőnyeget, laminált padlót vagy vízálló (LVT, SPC) burkolatot szeretnénk választani. A vizes helyiségeken kívül a vízálló padlók bármelyik helyiségbe megfelelőek lehetnek, balesetek (kiömlő kávé, felborult vizespalack) minden nagyobb forgalmú területen előfordulhatnak, főleg, ha azt a helyet naponta több ember használja.

 

Padlószőnyeget, modulszőnyeget is bátran válasszunk irodai területre is, ne csak a pihenősarokba. A közületi padlószőnyegek könnyen kiporszívózhatóak, nagyobb takarítás esetén pedig takarítógéppel is tisztíthatóak. Modulszőnyeggel bátran lehet bontani, felosztani a teret, egy minőségből több színnel játszani lerakáskor, akár mintázatok formálásával is. Nagy előnye a padló/modulszőnyegnek a laminált padlóval szemben, hogy a tűsarkú cipők kopogását elnyeli.

Laminált padlót olyan helyekre érdemes választani, ahol gyakori (naponta többszöri) tisztítást igényel a helyiség, például üzletekbe, ahol sok ember megfordul. Ezek a padlók ellenállnak a bútorok mozgatásának és a sok járkálásnak, így megőrizve az üzlet esztétikáját. Ideális iskolák, szociális intézmények termeibe is, viszont a bútorok lábainak(asztalok, székek, melyek többször vannak mozgatva) szilikon- illetve textillapos védelmét biztosítani kell, hogy a padlóburkolat ne viseljen el nagyobb sérüléseket a használat során.

Iskolákban gyakori a PVC, vagyis Tekercses Vinyl burkolat az osztálytermekben. Ezek a padlók általánosan magas kopásállóságukat az erősített, vastagabb kopórétegnek köszönhetik. Fontos ezeknél a padlóknál is, hogy a bútorok a megfelelő biztonsági intézkedésekkel (lábak talpán lévő szilikon/textil) óvják a burkolatot, különben a bútorok nyoma meglátszódik, nagyobb terhelés esetén fel is sérthetik a padlót.

Ezen közületi területek bejáratánál is fontos, hogy szennyfogó szőnyeggel rendelkezzenek. Ezzel jelentősen csökkenthető a terület szennyezettsége, ezzel is óvva a burkolatot, illetve sokkal kellemesebb lesz belépni mind dolgozónak, mind odalátogatónak (tárgyalásra, üzlet esetén vásárlóknak) egy olyan helyiségbe, ahol a tisztaság uralkodik. Némelyik üzlet a fő útvonalat is szennyfogó futószőnyeggel védi. Ezek nem csak növelik az alatta lévő melegburkolat élettartamát, hanem dekorálják, díszítik és kiegészítik a teret.

A társalgók, kanapészigetek kiegészíthetőek még szőnyegekkel is, viszont fontos, hogy általánosan ezek lakossági felhasználásra készülnek, ezért kevésbé frekventált helyen érdemesebb ezeket elhelyezni (pihenőszobába, vagy dohányzó asztal alá például, mint dekoráció).

Manapság beltéri burkolatként is hódít a műfű. Legyen szálas vagy műfűszőnyeg, üde, zöld színük segít relaxálni. Az üzletek kiállító részein is sokkal jobb benyomást keltenek a vásárlókban a műfű-szigetek, mert sokkal természetesebb, harmonikusabb érzés ránézni az összképre, mintha csak a csupasz dobogókon lennének a kiállított termékek, bábuk.

 

Válasszuk bármelyik megoldást, bármelyik burkolat látványát évekig élvezhetjük.

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző helyiségeibe? 4. rész

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző helyiségeibe? 4. rész

Étkező, konyha

A konyhában nem csak gyakrabban és többször fordulunk meg, de sok esetben vendégeink is bejönnek utcai cipővel, illetve itt helyezzük el a nehéz bevásárlótáskákat, ásványvizes flakonokat. Így evidens, hogy a konyhába – lévén, közösségi tér – nagy kopásállóságú burkolatra lesz szükség.

A legtöbb melegburkolat a kellemes látványt minimális karbantartással és hosszú élettartammal ötvözi,  egy konyhában pedig ezek a legfontosabbak. Mivel látványos helyiségről van szó, mindenki olyan burkolatot szeretne, amely strapabírósága mellett esztétikus megjelenést kölcsönöz.

A mai modern SPC, Vinyl vagy Vízálló laminált padló ideális választás lehet a konyhába, hiszen strapabíróak,  könnyen takaríthatóak, és vízálló tulajdonságuk miatt akkor sem kell aggódnunk, ha véletlenül kiöntünk valamit, hiszen a konyha az a hely, ahol szinte elkerülhetetlen a kiömlő folyadék.

 

SPC padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/spc-padlo

Klikkes Vinyl padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/lvt-padlo

Ragasztós Vinyl padlóink: https://drpadlo.hu/kozuleti/kozuleti-vinyl-padlo.html

Vízálló laminált padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/vizallo-laminalt-padlo.html

Egy lapos szövésű szőnyeg pedig kiegészítésként minden étkezőbe, konyhába jó választás lehet, hiszen talpunknak kellemes érzést ad és könnyű tisztíthatósága miatt egyszerűen takarítható le a rákerülő szennyeződés. Kifejezetten konyhai dekorokkal is készülnek lapos szövésű szőnyegek, amik pedig biztosan meghozzák a kedvet a főzéshez is.

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző részeibe? 3.rész

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző részeibe? 3.rész

Fürdő

A fürdőszobába érdemes SPC, Vinyl vagy pedig vízálló laminált padlót választani, hiszen gyakran igénybevett helyiség a lakásban, a padló pedig lehet a fürdőszoba egyik legnagyobb, legszembetűnőbb felülete is. Ezen burkolatok tagadhatatlan melegségérzetét és lépéskomfortját, élethű és rusztikus felület utánzatát (fa vagy kő), valamint a 100%-os vízállóságát a fürdőnkben is élvezhetjük. 💧🐳

Fontos, hogy a vízzel való érintkezés, valamint a pára miatt a vízálló burkolatot szakszerűen kell lerakni, ebben segít a csomagolásban található képes útmutató. Használjon, körben a széleknél a vízhatlan ragasztószalagot, majd a területet szilikon keverékkel töltse ki. Ez megakadályozza, hogy a víz a lerakott burkolat alá juthasson.

Mivel a fürdőszoba vizesblokk, ezért a kifröccsenő víz megfékezésében segíthet egy jól megválasztott fürdőszobaszőnyeg is. Rakhatjuk a kádhoz, mosdókagylóhoz, vagy akár a wc-hez is, hiszen mindamellett, hogy esztétikus megjelenést kelt, felszívja a felesleges vizet, biztosítva ezzel a rend és tisztaság érzését. 💙

Ha a fürdőszobád nem rendelkezik karakteres elemekkel, gondolunk itt arra, hogy a berendezés és a falak letisztultak, akkor ebben az esetben választhatunk olyan kiegészítőket, melyek egy kis színt visznek a fürdőszobába. Egy színes szappantartó, fogkefe tartó és törölköző szett harmóniát kölcsönöz. 💦

Kényelem a talpnak és burkolatunknak – avagy hogyan válasszunk alátétet a burkolatokhoz?

Kényelem a talpnak és burkolatunknak – avagy hogyan válasszunk alátétet a burkolatokhoz?

Az alátét rétegek feladata az aljzat kisebb egyenetlenségeinek kiegyenlítése, továbbá a hő- és hangszigetelés. Akik melegburkolatban gondolkodnak, előbb-utóbb az alátét vásárlásához, mint fontos, legtöbb esetben nélkülözhetetlen kellékhez érnek.

A mindenkori burkolás előtt az Esztrich fűtési protokollt követni kell, hogy az aljzatból az összes nedvesség távozhasson (a pontos eljárás menetéről minden esetben előzetesen a fűtést beszerelő szakemberekkel is szükséges egyeztetni). Ezután az egyenletes megfelelően sík, por- és szennyeződésmentes, valamint teljesen szilárd aljzat elengedhetetlen.

Amennyiben a burkolandó terület nem megfelelő, hogy az új terméket lefektessük, minden esetben a lehető legalkalmasabbá kell tennünk azt.

Egyenetlenségek, szintkülönbségek esetén aljzatkiegyenlítővel tudjuk orvosolni a problémát, de alátétjeink általánosan a legkisebb hibákat ki tudják egyenlíteni.

Az új burkolat esetén legcélszerűbb a meglévő burkolatot eltávolítani, vagy ha ez nem megoldható, akkor az esetlegesen mozgó, nem stabil elemeit (parkettalécek, járólapok) rögzíteni kell, a szinteltéréseket kiegyenlíteni szükséges.

De mi alapján válasszuk meg a burkolat alá valót?

Laminált padló

Laminált padló alá többféle szempontot szükséges megvizsgálni, mielőtt alátétet választunk.

Az első szempont, hogy a helyiségben van-e padlófűtés, és ha igen, elektromos vagy melegvizes rendszerű?

Termékeink általánosan csak melegvizes padlófűtéshez alkalmazhatók, mert ez a rendszer az elektromossal szemben egyenletesen melegít, nem hirtelen bocsát ki nagyobb hőt.

Amennyiben padlófűtéssel rendelkezik a szoba, olyan alátétet kell alkalmazni, melynek hővezetése jó, hogy minél több meleget engedjen át a padló felé. Kínálatunkban található Secura Thermo alátétfólia megfelelő hővezetést biztosít, viszont ez az alátét alá párazáró fóliát is szükséges helyezni. A párazáró fóliát átfedéssel kell teríteni, és minden esetben az illesztéseket ragasztani javasolt, mert a pára a legkisebb résen is utat tör magának, így kárt téve a burkolatban.

Azokra a részekre, ahol nem alkalmazunk padlófűtést helyezhető vastagabb, nagyobb hőszigetelést biztosító alátét is. Érdemesebb a kombinált, 3 az 1-ben alátétek mellett dönteni, mert ezek egyben biztosítják a párazáró fóliát, alátétet és ragasztószalagot is. Ezeknek anyaga általánosan XPS és PET, felületén vágójelekkel ellátott (méretre vágást segíti) termékek, ez és a harmonika szerű kialakítása elősegíti a könnyed lerakást.

Clickes LVT (Vinyl) és SPC padló

Vízálló padlóink esetében is fontos kiegészítő az alátét. Némelyik padlólap gyárilag már alátét réteggel rendelkezik, ezen termékekhez külön alátétet már nem szükséges vásárolni. Akárcsak a laminált padló esetében, műanyag padlóink is csak melegvizes padlófűtéshez alkalmazhatóak. Vinyl padlóhoz való alátéteink a vizes rendszerű padlófűtéshez alkalmasak.

Az alátéteink közül a Secura Click Smart a 3 az egyben technológiával rendelkezik (alátét, párazáró fólia és ragasztószalag, valamint nagyobb terhelhetőséggel bír, így nagyobb forgalmú terekbe is alkalmazható.

Padlószőnyeg

 

A padlószőnyegeket nem szükségszerű alátétre helyezni, de élettartamát jelentősen növelni tudja és nem utolsó sorban a komfortérzetünket is megnöveli a helyiségben. Ezek az alátétek újrahasznosított szivacsból készültek.

A padlószőnyeg alátéteket tekercses kivitelben lehet megvásárolni, és egyszerűen a burkolandó helyiségekbe, egymás mellé szükséges fektetni. Az alátétre közvetlenül fektethető a választott padlószőnyeg.

 

Melegburkolati elemeknél a megfelelően kiválasztott alátét a garancia szempontjából viszont elengedhetetlen, és a termékek élettartamát és használhatóságát jóval megemeli.

 

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző helyiségeibe? 2. rész

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző helyiségeibe? 2. rész

Nappali

A nappali a zavartalan pihenés, a közös családi élmények, és a romantikus bekuckózások helyszíne, így itt mindenképpen olyan burkolatot kell választanunk, amivel meg tudjuk teremteni az ellazulás feltételeit. 🛋

A nappaliba, ha melegburkolat mellett döntünk első sorban olyan szempontokra kell figyelnünk, hogy ha a nappali a lakás belépőjeként is funkcionál, akkor más fajta melegburkolatot válasszunk, hiszen akkor előfordulhat, hogy cipővel lépünk be. A nappali az ilyen kialakításnál egy abszolút köztes teret képez, így terheltsége viszonylag nagy. Érdemes egy magas kopásállóságú laminált padlóval burkolnunk. Abban az esetben, ha a nappali nagymértékű, intenzív terhelésnek van kitéve, illetve sűrű a vizes balesetek száma, akkor érdemes lehet SPC-t, Vinyl-t (LVT-t) vagy vízálló laminált padlót választani, hiszen vízálló tulajdonságuk mellett, karcállók és átlagon felüli módon strapabíróak. 👠💎

Léteznek olyan megoldások, ahol meleg- és hidegburkolatot kombinálhatunk. Hiszen egy jól megválasztott szőnyeggel is igazán meleg hangulatot tudunk teremteni. További előnye pedig, hogy védelmet nyújt bármilyen burkolatnak, ami így kevésbé fog kopni, karcolódni. Fontos szempont szőnyeg választásnál, hogy a praktikusságra vagy a kényelemre koncentrálunk, ez pedig a nappalink igénybevételétől és funkciójától is függ, hogy strapabíró és könnyen tisztítható, vagy pedig egy pihe-puha szőnyegre van szükségünk. 🧶

Ha mindenképpen arra szeretnénk törekedni, hogy könnyen tisztítható legyen szőnyegünk, akkor érdemes síkszövött szőnyeget választani, hiszen kialakítása miatt egyszerűen tisztíthatjuk le a rákerülő szennyeződéseket. 🧹🧽

Ha nappalink a pihenés, a nyugalom terét képezik, bátran választhatunk padlószőnyeget is, hiszen puha felülete kellemes közérzetet biztosít akár mezítláb is. Másik nagy előnye pedig, hogy könnyen tisztítható, hiszen bármilyen szennyeződést eltávolíthatunk róla egy porszívó, súlyosabb szennyeződés esetén pedig bármely folttisztító segítségével. 🧼🐰

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző helyiségeibe? 1. rész

Milyen melegburkolatot válasszunk a lakás különböző helyiségeibe? 1. rész

Előszoba, közlekedő

Az előszoba az a helyiség, amit minden nap többször, többen is használunk. Ráadásul a közlekedőt nem ritkán cipőben „koptatjuk”, így a körültekintő burkolatválasztás itt kiemelten fontos. Főképp családi házak esetében, ahol a kertből közvetlenül lépünk be az előszobába. Lényeges a sarat, port, kavicsdarabokat és az enyhe nedvességet jól tűrő burkolatot választani. 🏺🌂

Elsősorban a lábtörlőnek köszönhetően megszabadulhatunk az utcán összegyűjtött kosztól, piszoktól, sártól és nedvességtől, így megóvhatjuk az előszobánk és a lakásunk tisztaságát. A lábtörlő érdes felülete hatékonyan távolítja el a legkülönfélébb szennyeződéseket a cipőnk talpáról. 👠🥾

A cipőtartó tálca pedig egy rendkívül hasznos tárolási lehetőséget ad, a vizes, saras cipőknek, amivel szintén burkolatunkat óvhatjuk ezektől a szennyeződésektől.Mivel az előszoba, közlekedő egyike tehát a terhelésnek leginkább kitett helyiségeknek, javasolt a magas kopásállóságú laminált padlót, illetve SPC, Vinyl vagy vízálló laminált padló közül választani, hiszen esztétikus megjelenésük mellett kedvező tulajdonságaikkal ezek a burkolatok állják meg legjobban helyüket ezekben magas forgalmú helyiségben.

SPC, Vinyl és vízálló laminált padlóink egy laminált padlónál pedig még többet tudnak nyújtani, hiszen ezek fa- és kő mintázattal is elérhetőek, vízállók, karcállók és átlagon felüli módon strapabíróak. 💎

Ha költséghatékonyabb megoldást keresünk, a PVC padló is kitűnő választás, hiszen a lerakási- és az anyagárakat figyelembe véve kedvezőbb, alacsonyabb kiadásokkal számolhatunk, mint bármely más, azonos szerepet betöltő burkolat esetében. 💰

A másik szempont a tisztán tartás: az előszoba mozgalmasságához és az ezzel járó koszolódásához, jó, ha a burkolat felülete alkalmazkodik. Így a padlószőnyeg nem a legjobb választás, illetve mellőzendőek a különleges ápolást és odafigyelést igénylő szőnyegek is. 🧽🧹

A futószőnyeg is igazán jó választás az előszobába, közlekedőbe is hiszen, egyrészt bevezet minket az épület belsejébe, mintegy előképet mutatva, mire is számíthat az, aki belép, milyen a lakás gazdájának stílusa, igénye, másrészt a futószőnyeg talán legnagyobb pozitívuma, hogy felfogja a beérkezők által, váratlan vendégként behozott sárfoltokat, és egyéb, nem kívánatos szennyeződéseket. 🌨

 

Vízálló padlók

Vízálló padlók

Szeretnéd, ha neked sem kellene aggódnod, ha gyermeked vagy háziállatod kiönt valamit a padlóra? Egy háztartásban elkerülhetetlen, hogy víz kerüljön a földre. Saját igényeid szerint válassz Te is a Neked legmegfelelőbb vízálló padlóink közül.

Ragasztós/Klikkes vinyl (LVT)

A vinyl vagy LVT padló nem más, mint egy igazán rugalmas és sokat bíró padlófelület. Ne keverjük össze a PVC padlóval vagy a linóleummal. Az LVT padlók ennél sokkal többet tudnak.

Fa- és kő mintázattal is elérhető, vízálló, karcálló, átlagon felüli módon strapabíró, dizájnja variálható, újra és újra lerakható. 💎⚒

A mai vinyl padlók megszólalásig hasonlítanak a laminált padlókhoz. Színben és erezetben szinte nincs lehetetlen, éppen ezért nyer egyre nagyobb teret magának a melegburkolatok piacán.

Az LVT padló tökéletesen ellenáll a víznek, így nem kell lemondani a melegburkolatról a vizes helyiségekben sem. 💦

Nagyon könnyű a tisztán tartása. Anyagának köszönhetően kevésbé tapad meg rajta a piszok. Felmosásnál nem kell attól tartani, hogy felpúposodik, illetve puha és kényelmes a járófelület, így kellemes rajta járni akár mezítláb is. 🧼

Lerakása igazán egyszerű, különböző kiszerelési egységekben, ragasztós és klikkes formában is kapható.

Ragasztós LVT padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/ragasztos

Klikkes LVT padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/lvt-padlo

 

SPC

Az SPC padló nagy előnye, a merev hordozóréteg, amely összetételéből adódóan (Stone Polymer Composite = Ásványi Polimer Kompozit) különösen tartós és stabil. Mindemellett környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készült, ezért használata alacsonyabb öko lábnyomot eredményez. ♻🌍

Megjelenésében tökéletes vizuális élményt nyújt, vízállóságának köszönhetően nem okoz problémát a kiömlő víz vagy a gyakori felmosás, ezért fürdőszobába és egyéb vizes helyiségbe is rakhatóak és ezáltal a jelenlegi trendek szerint az egész lakás egybefüggően, egy fajta padlóval burkolható. 💦

Az SPC minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a Vinyl, laminált és WPC együtt. Az SPC padlólapok tömörségének köszönhetően a lapok csak minimálisan tágulnak a hőmérséklet változására. Ellenáll a hőmérséklet ingadozásának, a páratartalom váltakozása sem okoz problémát. 🌡❄

Összetételéből adódóan még hosszú idő után sem látszik meg a nehéz bútoroknak a nyoma. Nem kell aggódnunk a sérülések miatt sem, a padló bírni fogja még a legnagyobb igénybevételt is, legyen szó akár gyerekjátékokról vagy háziállatokról. 🎲🐈

Melegburkolat, ezért kellemes járáskomfortot biztosít és hangelnyelő tulajdonsággal bír – felfogja a lépések zaját így optimális belső hangszigetelést nyújt. Mindemelett könnyen tisztíthatjuk, ellenáll a foltoknak és a háztartási tisztítószereknek is. 🧴

Klikkes kivitelének köszönhetően pedig soha nem volt még ilyen egyszerű a felújítás, hiszen könnyű lerakni, akár fektethető hidegburkolatra is, megspórolva a bontás, szakember, konténer, hulladék szállítás költségét.

SPC padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/spc-padlo

 

Vízálló laminált padló

Laminált padló újragondolva.

Minden a Vinyl padlóval kezdődött. Az O.R.C.A Binyl Pro olyan padlóburkolat, amely ötvözi a fa, a laminált padló és a vízálló burkolatok tulajdonságait. 🐳

A gyártás során megváltoztatták a rostszálak hosszúságát és alakját, ezzel csökkentve a lehetséges nedvszívó képességet. Minden egyes rostszál organikus ragasztóval bevont, amitől más vízálló padlókkal szemben nem csak felületi vízállóság érhető el, hanem a lap teljes egészében vízálló, míg a rostok nem sérülnek (pl. lap szélének vágása – ilyen esetben szükséges a vágott végek vízmentes lezárása).

Új klikkrendszerének köszönhetően pedig nem igényel beépített műanyag tömítő szálat. Szoros, erős klikk rendszerrel rendelkezik, ami a vizet a laminált padló felületén tartja, amíg az onnan természetes úton elpárolog. Ez az úgynevezett „nedvesség védelmi technológia”.

O.R.C.A technológia

Azaz Organic Rigid Coreboard Antistatic – Organikus merev antisztatikus hordozóréteg.
Az innovatív technológiánál több, mint 90%-ban a fa alapanyagot használják, emellett pedig egy speciális szerves ragasztót, aminek eredménye egy olyan hordozóréteg, ami teljes egészében szerves és vízálló. 🌿💦

Az O.R.C.A Binyl Pro padlólap CO2 semleges, mivel a gyártási folyamat során kevesebb a CO2 kibocsátás, mint amennyit a fa élete során felhasznált. Nem tartalmaz PVC-t, lágyítót, a gyártási folyamat különösen környezetbarát. 🌍

Vízálló laminált padlóink: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/vizallo-laminalt-padlo.html