Tapéta

Home / Archive by category "Tapéta"
Ha gyerekszoba, akkor tapéta

Ha gyerekszoba, akkor tapéta

A tapétázás népszerűsége manapság sem csökken, sőt, egyre újabb és újabb design ötletek és trendi minták jelennek meg, ennek köszönhetően pedig számtalan kreatív megoldást lehet megvalósítani otthonunk kialakítása során.

Egy jól megválasztott tapéta sok mindenben képes hozzátenni egy szoba adottságaihoz, képes kiemelni annak előnyeit és egy új, különleges világot varázsolni. ✨🧸

A gyermekszobák legfontosabb eleme pedig, hogy egy saját birodalmat alakítsunk ki gyermekeink számára, ahol biztonságban és a legnagyobb kényelemben érezhetik magukat, már az első percektől kezdve. Ebben rengeteg elérhető minta és szín áll rendelkezésünkre, hogy megfelelő szellemi és érzelmi stílusú tapétát válasszunk.

A tapéta választásban rengeteg lehetőség rejlik, hogy gyermekünk fejlődését és kreativitását elősegítsük.

A Kids&Teens kollekciójának élénk színei, mintái segíthetnek pozitívan befolyásolni gyermekünket személyiségük fejlődésében. Hihetetlen nagy választékú tapétáinkkal minden lehetőség adott, ennek már tényleg csak a képzelet szabhat határt. 🙄💭

Fontos, hogy a jól eltalált tapétával a gyerekszoba bútorai és kiegészítői is harmonizáljanak, hiszen ezek együttesen adják a hangulatot, a varázst, ebben pedig nagy segítséget nyújthat egy színben, stílusban passzoló szőnyeg is, mint például, ha egy aranyos baglyos mintás tapétát választanánk, ehhez illő szőnyegeink is elérhetők. 🦉🦋

 

Természetesen a „nagyokról” sem feledkezünk meg, a Kids&Teens kollekcióban a Tini korosztály is megtalálja szívéhez közel álló tapétát.

Ez a korszak nehéz lehet, hiszen rengeteg változás ér nap mint nap fiú és lány gyermekeinket egyaránt, ilyenkor pedig fontos, hogy legyen egy saját stílusukra kialakított hely ahol megnyugszik szívük és pozitív külső hatásokat kapnak. Ehhez pedig a legtökéletesebb választás egy tapétázott szoba, ami a hétköznapokat feldobja.

Ami pedig számunkra pozitívum lehet, hogy ilyenkor már egy kialakult stílus alapján választhatunk és segítséget kapunk a választásban a gyermekektől, hiszen már nagyban hozzájárulnak a döntés meghozatalához.

Végülis melyik tini ne szeretne egy hasonló tapétázott szobát? 🎀🩰