Naturális hatású műfű – Engedjük be otthonunkba a természetet!

Home / Blog / Naturális hatású műfű – Engedjük be otthonunkba a természetet!
Naturális hatású műfű – Engedjük be otthonunkba a természetet!

A műfű kishazánkban is kezd elterjedni, viszont beltéri használatától ódzkodnak az emberek. Nem kellene a műfüvet kültérre száműzni, hiszen a lakás ékévé válhat. Becsempészhetjük a természetet a nappaliba vagy akár a gyerekszobába is. A műfű kiváló megoldás lehet kisgyermekes családoknak, természet kedvelőknek és állattartóknak is.

Valljuk be mindannyiunknak szüksége van egy kis kikapcsolódásra, de a mai folyton pörgő világban nincs időnk kijutni a természetbe. Erre is tökéletes megoldást nyújthat a beltéri műfű, hiszen a zöld szín relaxációs hatással bír, illetve ki nem szeretné, hogy a talpát a puha fű csiklandozza.

Beltéri műfű - pihenő

A mai műfüvek, hiába van a nevükben az, hogy „mű” teljesen a frissen vágott igazi fű érzetét keltik, mind látványra, mind pedig tapintásra. Többféle színvariáció is létezik, webáruházunkban megtalálhatják a tavaszi világosabb, élénkebb füveket, illetve a nyári, kicsit sötétebb árnyalatokat is.

Miért remek választás a beltéri műfű?

A beltéri műfű hasonlóan funkcionál, mint egy szőnyeg, hiszen különösebb ápolást nem igényel, csak rendszeres tisztítást, akár egy átlagos padlószőnyeg. Éppen a könnyű tisztítás miatt alkalmas gyermekszobákba, illetve egy panellakásban is nyújthatja azt az érzetet, mintha a gyermek a szabadban játszadozna.

Műfűvel akár egy teljesen letisztult, egyszerű szobát is feldobhatunk. A merészebb, vállalkozó kedvűek akár a falra is felhelyezhetik, hiszen ezzel modern és fiatalos hatás érhető el.

A műfű használható pizzériákban, mozikban, játszóházakban, vagy akár egy irodában is kreatív megoldásként.

Műfű irodában

Külföldön már megszokott dolog a műfüvet beltéren használni. Japánban például az irodákban dolgozó üzletemberek egy műfűvel létrehozott zöld övezetben fogyasztják ebédjüket, illetve Amerikában sok iroda padlóját szőnyeg helyett műfű borítja, hogy ezzel fokozzák dolgozóik kreativitását és biztosítsák otthon érzetüket.

Ha jó minőségű műfüvet keres, látogasson el áruházaink egyikébe, vagy keresse fel webáruházunkat!