LVT tanácsok

Home / Archive by category "LVT tanácsok"
Egyéniség otthonodban is

Egyéniség otthonodban is

A modern lakberendezésben egyre inkább előtérbe kerül az egyediség, a személyre szabott dizájn. Ha gondolkodtál már azon, hogy szeretnél Te is valami egyedit vinni otthonodba, akkor bejegyzésünket olvasva reméljük te is kedvet kapsz megvalósítani. 💡

Léteznek ragasztós LVT padlóink amik különböző színekkel variálva is tökéletes összhangot nyújtanak: https://drpadlo.hu/vizallo-design-padlok/ragasztos

 

A variációs lehetőségek száma végtelen, igazából csak a fantázia szabhat határt. Reméljük, hogy ötleteinkkel inspirációt nyújtunk, hogy még inkább egyénre szabott belső tereknek örülhessünk. 📐👷‍♂️

Baratheon & Bolton

Gendry & Baratheon

     

 

Targaryen & Bronn

 

Gendry & Davos

     

 

Tormund & Lannister

 

A ragasztós PlankIT LVT padló természetes érzést kölcsönöz a közületi és lakossági alkalmazási területeken.
Kiváló karc- és kopásállóságának köszönhetően optimális választás üzletek, irodák, szállodák, éttermek és egyéb vendéglátó helyek számára is.
A PlankIT iGuard felülete könnyű tisztítást és hosszú élettartamot biztosít.
Az üvegszál erősítésnek köszönhetően méret stabil, ezen túl csillapítja a lépések okozta kopogó hangot, és kellemes járáskomfortot biztosít.
Rugalmassága révén könnyen és gyorsan fektethető és termékcsaládon belül kreatívan variálható.

LVT padló – szakszerű lehelyezés click rendszerrel

LVT padló nappaliban
LVT padló

LVT padló – szemet gyönyörködtető, lehelyezése már-már gyerekjátékká válik a click rendszernek köszönhetően. A click lényegében a padlóelemek szélein található egymásba illeszkedő pozitív és negatív komponensek összeillesztésének elnevezése. A padló lehelyezésekor csak ferdeszögben egymáshoz kell illesztenünk a két lapot majd összepattintanunk. Plusz segítségképpen használhatunk egy fadarabot illetve egy gumis kalapácsot a még szorosabb kapcsolódás érdekében.

Amint a videón is látható, a kalapács használatával szinte elválaszthatatlanná tehetjük a padlóelemeket, így sokkal tartósabb eredményt érhetünk el.

 

 

 

A lehelyezéshez sincs szükségünk túl sok eszközre. A méretezéshez csak egy vágókés és egy mérőszalag kell. A lehelyezéshez pedig egyenletes talajra és padlóalapozóra van szükség.

 

 

Ha ön is szeretne minőségi click rendszeres LVT padlót, látogasson el üzleteink egyikébe, vagy keresse fel webáruházunkat!

Lakberndezési tippekért pedig keresse instagram oldalunkat!