LVT padló – Strapabíró és természetes

Home / Blog / LVT padló – Strapabíró és természetes
LVT padló – Strapabíró és természetes

Az LVT padló mindenkinek előnyös lehet, hiszen hihetetlenül jó tulajdonságokkal és megjelenéssel bír. Ma már válogathatunk különböző mintájú, színű és minőségű LVT padlók közül. Otthonossá és meghitté varázsolhatja a szobát, ugyanakkor sikkes és letisztult eredményt is elérhetünk vele.

Az PVC lerakása a click technológiának köszönhetően gyerekjáték. A click technológia lényegében annyit tesz, hogy a két padlóelem szélein egymásba illeszkedő komponensek találhatóak. E mellett a megoldás mellett ragasztóra sincs szükségünk, ezért is költséghatékony opció az LVT padló.

LVT click rendszer

Az LVT természetes, fára hajazó külseje mellett más fantasztikus tulajdonságokkal is rendelkezik. A click technológia eredményeképp tökéletesen vízálló, illetve nagyon strapabíró. Akár hosszú éveken keresztül megőrzi gyönyörű, természetes külsejét.

Nem csak szép, de vízálló is

Vízálló tulajdonsága miatt, akár fürdőszobákba, konyhákba és gyerekszobákba is lehelyezhető. A tetején található védőréteg jóvoltából, könnyen tisztítható. Nincs szükség órákon át tartó suvickolásra és az elemek alá jutó víz miatti padló cserére.

LVT gyerek játék

A vinyl padló, nem csak a szemnek, de a lábnak is kellemes érzetet biztosít, hiszen teljesen faszerű erezettel van ellátva. E mellett kiváló padlófűtéshez is, hiszen tökéletesen átadja a hőt. Megfelelő alap lehelyezésével a lépészajokat is jelentősen csökkenti, ezért is ajánljuk gyerekszobákba.

Ha Ön is egy tökéletes megoldásra vágyik, keresse fel webáruházunkat, vagy országszerte megtalálható üzleteink egyikét. Kollégáink készséggel segítenek.