Legyen szőnyeg az Ön padlóján is!

Home / Szőnyeg-tanácsok / Legyen szőnyeg az Ön padlóján is!
Legyen szőnyeg az Ön padlóján is!

A csupasz padló szőnyegért kiált! Kinek ne esne jobban egy pihe-puha szőnyegre lépni, amibe kellemesen belesüpped a lába, mint a hideg, kemény kőre?

Igen, szőnyeg nélkül egy otthon csupasz és kicsit rideg is. Nem a mindent beburkoló padlószőnyegről beszélünk, hanem a felgöngyölíthető, leteríthető fajtáról, ami igazítható, tologatható, helyére pakolható. Nem egy állandó burkolat, hanem egy olyan lakberendezési elem, amiből mindenhová másmilyen kell. A szőnyeg lehet pasztell könnyedség, mondjuk egy vintage stílusú hálószobában, lehet vidám kiegészítő a gyerekszobában, de lehet kultúrákról mesélő, művészi darab is, ami úgy illik a nappaliba, mint szavak a könyvbe.

A szőnyegről tehát elmondhatjuk, hogy egy nagyon sokoldalú és hasznos alapdarabja minden lakásnak, otthonnak, de akár egy irodában is megállja a helyét. Használatával egyszerűen és viszonylag költséghatékonyan válik lehetségessé a helyiség otthonosabbá, meghittebbé, barátságosabbá változtatása. Úgy tudunk új színt vinni a nappaliba vagy akár az étkezőbe, hogy közben egy bútort sem kell lecserélni vagy elmozdítani, csak egy oda illő szőnyeget kell leteríteni a megfelelő helyre. A szőnyeg ráadásul véd a hidegtől, melegebbé és komfortosabbá teszi bármelyik szobát. Jobban esik egy olyan helyre belépni, ahol van a talpunk alatt egy szép, puha szőnyeg. Már csak az marad hátra, hogy eldöntsük, melyik való nekünk. Hová szánjuk, és milyen a szoba már meglévő berendezése? Eszerint válogathatunk klasszikus, modern, designos változatok közül is. Érdemes figyelembe venni a színt, a mintázatot és a vastagságot is, és ezeket összességében figyelembe véve választani.

Webáruházunk széles termékválasztéka minden vásárló számára lehetővé teszi, hogy megtalálja álmai szőnyegét. Akár egyedi méretben  is rendelhet tőlünk szőnyeget, ha a meglévő termékek között található méretek egyike sem felel meg! Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön a termékeinkről!