Laminált padló-tanácsok

Home / Archive by category "Laminált padló-tanácsok"
Mire figyeljen laminált padló vásárlásakor?

Mire figyeljen laminált padló vásárlásakor?

Manapság a laminált padlók rendkívül népszerű termékeknek számítanak, nem véletlenül. Ugyanis olyan harmonikus és ízléses belső tereket lehet velük kialakítani, amibe öröm nap, mint nap hazaérni. Ahhoz, hogy ez valóban teljesüljön és hosszú távú megoldásként tekinthessen a vásárló a padlóra, fontos, hogy bizonyos tényezők tisztázásra kerüljenek még a beszerzés előtt.

Az első és legfontosabb, az a laminált padló elemeinek vastagsága. A 7 mm-es lapok igazán kedvező árakon szerezhetők be, azonban ebben az esetben számolni kell azzal, hogy kevésbé masszív termékek tulajdonosává válunk. Ha nagyobb terhelésnek lesz kitéve a padló, érdemes nagyobb anyagi kerettel számolni és vastagabb elemekben gondolkodni. Ugyanis így biztos lehet abban, hogy hosszú éveken át szolgálni fogja a kényelmét a kiválasztott termék.

Természetesen az esztétikai tényezők is fontos szerepet kapnak választáskor. Ebben az esetben fontos, hogy a vásárló figyelembe vegye az otthonában uralkodó stílusjegyeket, hiszen így teremthető harmonikus környezet.

Tekintse meg kínálatunkat, és ha kérdései lennének laminált padlóval kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért döntsön laminált padló mellett?

Miért döntsön laminált padló mellett?

Pár évvel ezelőtt tapasztalható volt a parketták piacán, hogy a hagyományos típusokat a laminált parketták váltják fel. Utóbbiak népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen egy laminált padlóval a tulajdonosa csakis előnyökre tehet szert!

A laminált padlók mellett főként az egyszerű telepíthetőségük szól, ugyanis még csak szakemberre sincs szükség lerakásukhoz! A laminált padló könnyű kezelhetősége a panelek illesztésében rejlik, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy összeillesztésük után nem keletkeznek hézagok, így a szennyeződések sem tudnak megtelepedni a résekben! A laminált padlókkal a hosszú távú befektetés is garantált, ugyanis fedőrétegük legalább 15-ször kopásállóbb, mint a hagyományos parkettáké, így a megfelelő padlóápoló használatán kívül semmilyen speciális utókezelést nem igényelnek! Végül, de nem utolsó sorban az esztétikum is a laminált padlók mellett szól, hiszen rendkívül látványosak és ízlésesek, bármilyen belső tér harmóniáját megteremtik!

Ha Ön is laminált padlóra váltana, tekintse meg választékunkat, ahol különböző színű, mintázatú termékek közül választhat!

A laminált padló tisztítása

A laminált padló tisztítása

A padlót burkolására sokféle lehetőség közül választhatunk, ezek között szerepel a laminált padló is. A laminált padlót sokan választják padlóburkolatnak, mert egyszerűen és gyorsan le lehet rakni, olcsó és tartós is. A laminált padló nem igényel bonyolult karbantartást vagy különleges ápolást, de azért a cél érdekében nem árt odafigyelni pár alapszabályra.

A padló épségét és szépségét minél tovább szeretnénk megőrizni, így ne csak a takarításra és ápolásra ügyeljünk, de az ideális körülmények megteremtésére is.

A bútorok lábára helyezzünk padlóvédőt, hogy ne karcolják a felületet, ne hagyjanak nyomot. Lehetőség szerint minél kevesebb port és homokot hordjunk be a padlóra, a helyiség páratartalmát pedig tartsuk egész évben 40-60%-on.

A tisztításkor, ha lehet, ne vigyük túlzásba a vizes felmosást, mert a padló illesztéseinél befolyhat a víz. Ha nincs kitéve túl nagy piszoknak, igénybevételnek, a laminált padlót elég száraz, puha ronggyal, kefével megtisztítani a portól. Ha mégis felmosást igényel a felület, alaposan kicsavart, nedves ronggyal dolgozzunk, gyors mozdulatokkal.

Laminált padlót szeretne otthonában vagy irodájában? Keressen minket bizalommal!

A laminált padló előnyeiről bővebben

A laminált padló előnyeiről bővebben

A laminált padlók alkalmazása manapság egyre elterjedtebb, és nem csak az otthonokban, hanem a különböző intézményekben és iskolákban is, valamint az irodák kedvelt padlózata is egyben. Mindez nem véletlen, hiszen számos pozitívum hozható fel a laminált padlókat illetően, melyek az egyik leg elterjedtebb padlótípussá tették az elmúlt években.

A laminált padlók remek lehetőséget jelentenek a mindennapi felhasználásra, ami többek között annak köszönhető, hogy egyszerű őket lerakni, így szakember segítsége nélkül leburkolhatunk egy szobát, de egy nagyobb helyiséget is akár. Mindez igen komoly tényező, ami a népszerűséget illeti. A másik tényező, ami a laminált padlók mellett szól, a hatalmas színválaszték, hiszen a legtöbb fára hasonlító mintában elérhető, illetve olyan mintákban is, melyek fából nem kihozhatóak, továbbá a szintén fára hasonlító erezett felület is megvalósítható!

Ha szeretne minőségi laminált padlólapok hatalmas kínálatából válogatni, akkor cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbbet erre a célra!

Milyen lamináltat válasszak?

laminált padló egyszerű kezelhetőségének és széles alkalmazhatósági területének köszönhetően méltán a legnépszerűbb padlóburkolatok közé tartozik. Megfelelő kopásállóság kiválasztásával irodahelyiségben, előszobában, háló-és gyermekszobában, étkezőben, sőt a konyhában is alkalmazható. Lerakása nem igényel különösebben előkészületeket, útmutatónk segítségével Ön is könnyen megbirkózhat vele. Padlófűtéses helyiségben is alkalmazható és fektetés után azonnal igénybe vehető.
A szín kiválasztása:

Olvass tovább >>