Fürdőszoba szőnyeg – melegebbé és stílusosabbá teszi a fürdőt is!

Home / Blog / Fürdőszoba szőnyeg – melegebbé és stílusosabbá teszi a fürdőt is!
Fürdőszoba szőnyeg – melegebbé és stílusosabbá teszi a fürdőt is!

A fürdőszoba alapvetően nem egy meleg hely. Ez különösen akkor válik egyértelművé, amikor a forró nyarat felváltja a hűvös ősz, azt pedig a fagyos tél. A fürdőszoba ilyenkor könnyen le tud hűlni, még ott is, ahol egyébként van a helyiségben valamilyen fűtőtest. A megoldás az, ha minél inkább igyekszünk a hideg felületeket, tehát főleg a padlót beburkolni. A padlólapra finom, puha fürdőszoba szőnyeget terítsünk, és azonnal érzékelni fogjuk a jelentős különbséget!

 

Mivel a fürdőszoba vizesblokk, a burkolóanyagokat is úgy kell megválasztani hozzá, hogy azok ellenálljanak a kifröccsenő víznek, és egy dugulás vagy csőtörés se tudja tönkretenni a padlót. Éppen ezért a parketta nem a legjobb választás. Marad tehát a padlólap, ami viszont igencsak hideg tud lenni. A fürdőszoba szőnyegnek természetesen csak az egyik funkciója a padló takarása és a lábak melegen tartása. Még csinos lakberendezési eszköz is tud lenni, amivel nagyszerűen ki lehet egészíteni a már kész fürdőszoba stílusát, illetve a képét.

 

Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a szőnyeg, amit a fürdő padlójára szánunk. A választásnál annyiban könnyebb dolgunk van, hogy ebben a helyiségben nincsen annyi lakástextil, mint egy nappaliban, vagy hálószobában, tehát könnyebb dolgunk van, ha a fürdőszobával harmonizáló szőnyeget keresünk. A színekre és a mintákra kell csak ügyelni, illetve hogy milyen a szaniter és a csempe a helyiségben.

A fürdőszoba szőnyegek manapság minden igényt kielégítenek, hiszen nem csupán változatos színekben és mintákkal kaphatóak, de sokféle méretben is. Lehet egy, de kapható szettben is. Utóbbi egyébként praktikus, mert az olyan felületeket fedhetjük le vele, mint a vécé, a mosdó, a kád, illetve a zuhanyfülke előtti terület.

Keresse fel webáruházunkat, és rendelje meg új szőnyegeit tőlünk! Nem fog csalódni sem a termék kínálatunkban, sem pedig a szőnyegek minőségében! Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!