Futószőnyeg-tanácsok

Home / Archive by category "Futószőnyeg-tanácsok"

Ne csússzon ki lába alól a talaj

Egy jól megválasztott futószőnyeg bármelyik folyosót díszítheti, hangulatosabbá teheti. 🤗

Praktikus választás szűkebb helyekre, több méretben elérhető futószőnyegeink közül bárki megtalálhatja a hozzáillőt.

Érdemes megvizsgálnunk a teret, ahova a futószőnyeget szánjuk. Fontos, hogy színvilágban és stílusban egyezzen a bútorokkal, falakkal.

Kínálatunkban megtalálható a klasszikus, modern, izgalmas mintákkal és színekkel ellátott, de akár egyszínű futószőnyegek is.

 

Nem utolsó szempont a termék csúszásgátló tulajdonsága sem. 🧐 Fellelhetők olyan futószőnyegek, melyek hátlapja csúszásgátló gumival ellátott, de léteznek olyanok is, aminek hátlapja nem rendelkezik ilyen anyaggal. A nálunk elérhető csúszásgátló háló tökéletes lehet a futószőnyegek biztonságossá tételéhez.

Félti futószőnyegét az esetleges makacsabb szennyeződésektől? Tökéletes választás lehet futószőnyegvédőnk, mely könnyen takarítható, de jelentősen megnöveli futószőnyege élettartamát. 🧹👀

Futószőnyeg szállodák részére is!

Futószőnyeg szállodák részére is!

A futószőnyeg bárkinek megfelelő választás, hiszen a legtöbb ember szereti. Puha, meleg érzetet ad, csökkenti a rázkódást, jó hang- és hőszigetelő képessége van. A futószőnyeget leggyakrabban folyosókon, lépcsőkön használjuk, számtalan előnye különösen megmutatkozik szállodai alkalmazás során is.

A szálloda folyosóján lévő futószőnyegen kellemes a közlekedés, ami fontos, hiszen a vendégek pihenni, kikapcsolódni szeretnének. Óriási előnye a hangszigetelés: sajnos sok ember nincs tekintettel másokra, ami egy szállodában igencsak zavaró tud lenni. Természetesen akaratlanul is előfordulnak a másik ember pihenését zavaró zajok, például kopogó cipő vagy a szomszéd szoba takarítása. Azonban a futószőnyeg sokat tompít a hangokon, ezzel lehetővé teszi minden vendég számára a kellemesebb kikapcsolódást, melynek köszönhetően jó érzéssel fognak távozni.

Szállodát üzemeltet, és szeretné csendesebbé varázsolni a folyosókat? Vásároljon tőlünk futószőnyeget!

Nézzen körül webáruházunkban, rendeljen kedvére, és kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A futószőnyeg előnyeiről

A futószőnyeg előnyeiről

A szőnyeget nem mindenki szereti, nem találjuk meg mindenkinél, hiszen ha szép és drága padlót fektettünk le a lakásban, azt nem szabad eltakarni, sőt, inkább hagyni kell érvényesülni!

A csupasz padlót – a szőnyegekkel összehasonlítva – könnyebb takarítani, mert nem szívja magába a port. Mégis van úgy, hogy a szőnyegek nem csak esztétikai funkciót látnak el, nem csak azért terítjük le őket, hogy puhák és kényelmesek legyenek!

A lépcsőre készült futószőnyegek nagyon hasznosak, főleg akkor, ha a lépcső csúszós anyagból készült! Hosszabb lépcsősoroknál ajánlott a futószőnyeg leterítése, hiszen a használata biztosítja a balesetmentes közlekedést! Önmagában egy fa, vagy kő lépcső nem biztonságos, zokniban, cipőben nagyon csúszós lehet, míg a szőnyeg ideális tapadást biztosít a lépcső teljes hosszában, felfogja a zajokat is, ráadásul a környezetet is otthonosabbá varázsolja!

Ha Ön is szeretné lépcsőjét biztonságosabbá tenni, keressen minket, és szerezze be futószőnyegét tőlünk!

Miért pont a futószőnyeg?

Miért pont a futószőnyeg?

Az előszobában vagy a folyosón egy futószőnyeg az, ami bevezet minket a lakás belsejébe, mely által a vendég láthatja, mire is számíthat a lakóhely további részében. Ez a tulajdonos stílusáról és egyéniségéről is árulkodik.

Futószőnyeget választani több szempontból is megéri! Ezeket a szőnyegeket használhatja akár két helyiség között, így a lakást még sokoldalúbbá tudja varázsolni. Valamint alkalmazhatja akár kiegészítőként is dekorációs céllal, erősítve a már kialakított stílust, vagy megtörve a rideg enteriőrt. A futószőnyeg fontos szerepet tölt be használati tárgyként is otthonában, ugyanis, ha a lakásába lép, biztos szívesebben megy végig egy puha szőnyegen, mint a kemény padlón. Ráadásul a gyerekek is imádni fogják, cipőfelvétel illetve levételkor nyugodtan ülhetnek a földre.

Praktikus és egyben kényelmes is, mivel beltéri folyosók, előszobák és hallok szőnyegezésére a futószőnyeg a legjobb! Válassza Ön is különböző színű és mintázatú futószőnyeg kínálatunkból, melyek különböző anyagokból és sokszínű textúrákkal készülnek, hogy Ön még otthonosabbá varázsolhassa lakhelyét!