Bankkártyás online fizetési rendszer

Akárcsak országos üzleteinkben, ugyanúgy webáruházunkban is fizethet MasterCard, Maestro, Visa vagy Visa Electron típusú bankkártyával. A vásárlási folyamat a következő lépésekből áll:

 1. Miután kosárba helyezte a megvásárolni kívánt termékeket.
 2. Itt a piros „Tovább a megrendelésre” gombra kattintva a végighalad a megrendelés fázisain.
 3. Az utolsó előtti, „Ötödik lépés: Fizetési mód” fázisban hagyja bejelölve a „Bankkártyás fizetés (Borgun)” lehetőséget.
 4. A felhasználási feltételek elfogadását követően a következő lépésnél a piros „Megrendelem” gombra kattintva elindul a fizetési folyamat.
 5. Ekkor átirányítjuk Önt fizetési partnerünk, a Borgun hf űrlapjára, ahol megadhatja bankkártyája adatait.
 6. Ha jól adta meg a kért információkat és azok ellenőrzése során a Borgun nem talált hibát, akkor engedélyezi a tranzakciót és visszairányítja Önt hozzánk.
 7. Webáruházunkba visszatérve tájékoztatjuk Önt megrendelésének sikeres beérkezéséről és egy automatikus levelet is kiküldünk róla a megadott e-mail címére.
 8. Innentől elkezdjük megrendelésének feldolgozását, melynek során Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

További tudnivalók

Webáruházunk a megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A megrendelő nevén kívül semmilyen más információ (pl. bankkártya száma, kibocsátó bankja, lejárati dátuma, titkos kódja, stb.) nem jut el hozzánk.

Ha e kártyaadatok az Ön hibájából jutnak illetéktelenek tudomására, az ebből adódó károkért webáruházunk felelősséget nem tud vállalni. Ugyanígy a hibás, téves adatbevitelből, megrendelés elírásából származó károkért sem tudunk semmilyen felelősséget, visszafizetést, visszatérítést vállalni, de a bejelentett reklamációkat haladéktalanul kivizsgáljuk és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kezelni. A megrendelés leadásával egyidejűleg Ön kijelenti, hogy a megrendelt és teljesített szolgáltatások ellenértékét nem követeli vissza.


Hibás összeg megadásából eredő problémák kezelése

Ha Ön a vásárolt termékek árát meghaladó összeg kifizetését kezdeményezte, akkor azt írásban, a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címre küldött levélben jelezze. Mindenképp írja bele a túlfizetés összegét, idejét és a tranzakció számát. Bejelentését követő 15 napon belül kivizsgáljuk a túlfizetés tényét, és ha a követelést jogosnak ítéljük, akkor a túlfizetett összeget visszautaljuk. A vizsgálat eredményéről a megrendelésben megadott e-mail címén tájékoztatjuk.

Ha Ön a vásárolt termékek áránál kisebb összeg kifizetését kezdeményezte, akkor írásban, a tranzakció során megadott e-mail címén értesítjük az észlelt különbözet tényéről, a követelt összeg nagyságáról, és az összeg kiegyenlítésének lehetséges módjairól. Ha ezt kővetően Ön 8 napon belül nem egyenlíti ki a hiányzó összeget, akkor a megrendelés teljesítésétől webáruházunk eláll, a már befizetett összeget pedig a bankköltségek levonása után 15 napon belül visszautalja Önnek.


Az elfogadható bankkártyatípusok:

 • MasterCard embléma MasterCard
 • Maestro embléma Maestro
 • Visa Electron embléma Visa Electron
 • Visa embléma Visa

Ha az online fizetéssel kapcsolatban további kérdése, észrevétele van, keresse bátran Ügyfélszolgálatunk.