Alkategóriáink:

A PVC-padló rugalmas műanyag alapú, padlóburkoló anyag, melynek alapanyagától, vastagságától, minőségétől függően számos felhasználási területe van. A széles szín- és mintaválaszték (márvány-, járólap-, kő-, parkett mintás stb.) lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú vagy funkciójú helyiség burkolására alkalmas legyen. A különböző szélességek lehetővé teszik a gazdaságosabb felhasználást, illetve nagyobb helyiségek illesztés nélküli burkolását. Gyorsan lerakható, nem törik, könnyen formálható. A speciális műanyag bevonattal kezelt padlók könnyen tisztán tarthatók.

A PVC padlók felhasználási területük szempontjából két részre oszthatók: lakossági és ipari pvc-k. Ami megkülönbözteti őket egymástól az a kopásálló réteg keménysége. A kopásálló réteg teszi lehetővé, hogy a kiválasztott termék hosszabb használat után is megőrizze mintáját és színét. A PVC padló jó hő- és hangszigetelő - többféle vastagságban elérhető - , így a zajosabb helyiségek, műhelyek, tetőterek ideális burkolója.  A ma gyártott PVC burkolatok izgalmas, változatos, és ízléses felületkialakításra nyújtanak lehetőséget.PVC padlók megszámlálhatatlan mintavariációkkal készülnek, így könnyen megtalálhatod a megfelelőt.
 

Ikonok magyarázata (#)

 

Kopásállósági osztályok összepárosítása a felhasználás helyével

AC-kódLakókörnyezetbenIrodai és ipari környezetben
 

Ebbe a kategóriába sorolhatók azok a PVC-k, melyek kevésbé forgalmas helyekre, mérsékelt igénybevételre terveztek. A lakossági padló egyesíti a műszaki tartalmat a vonzó megjelenéssel. A műszaki tulajdonságok a folyamatos fejlesztések eredménye, az aktuális lakásbelső-trendekhez illeszkedő designok pedig rendkívül széles választékot biztosít. A különböző stílusokhoz kiválóan alkalmazkodó minták alkalmassá teszik a terméket bármilyen belső térhez való illeszkedésre.

Az ipari, irodai vagy sport területre gyártott PVC-k kopásálló rétege keményebb, ezáltal nagyobb és tartósabb ellenállást biztosít az különböző igénybevételekkel szemben. Kiválóan alkalmas nagy igénybevételnek kitett helyiségek burkolására (folyosók, várótermek garázsok, műhelyek stb.).

Abrasion Class (AC1) ikonLakossági felhasználás 21 ikon  
Abrasion Class (AC2) ikonLakossági felhasználás 22 ikon  
Abrasion Class (AC3) ikonLakossági felhasználás 23 ikon

Lakások általános forgalmához

Az otthoni környezet legmagasabb kopásállósági kategóriája. Ezek a padlók nem csupán az általános, naponta intenzíven használt helyiségekbe valók (mint például étkezők, nappalik, gyerekszobák, vagy más lakószobák), de akár előszobák, folyosók, közlekedők vagy más magas igénybevételnek kitett helyiségek strapabíró burkolatai is lehetnek. AC3-as besorolású termékeinket itt találod meg.

Közületi felhasználás 31 ikon

Irodák mérsékelt forgalmához

Irodai közeg mérsékelt igénybevételét kibíró burkolattípus. Kisebb, ritkábban használt munkahelyek mellett jó szívvel ajánlható hotelszobákba is. AC3-as kategóriában ezen termékeket forgalmazzuk.

Abrasion Class (AC4) ikon

Ezek a padlók előszobák, folyosók, közlekedők vagy más magas igénybevételnek kitett helyiségek strapabíró burkolatai lehetnek. AC4-es besorolású termékeinket itt találod meg.

Közületi felhasználás 32 ikon

Irodák általános forgalmához

Cégek általános életének megfelelő kopásállóság, beleértve az ügyféltereket is: boltok, kávézók, éttermek padlóihoz alkalmasak leginkább. AC4-es kopásállóságú padlóburkolatainkat ide gyűjtöttük össze .

Abrasion Class (AC5) ikon

Lakások minden – kivéve kültéri – helyiségébe kiválóan alkalmasak.

Közületi felhasználás 33 ikon

Irodák erősen igénybevett forgalmához

Ezen legstrapabíróbb termékek akár nagy áruházak, középületek, irodaházak, hotellobbik forgalmát is tartósan bírják. AC5-ös szintű laminált padló ajánlatunk itt tekinthető meg.

  Közületi felhasználás 34 ikon

Ipari környezetek erős igénybevételére

Termékeink

 

A termékleírásoknál szereplő vastagságot jelölő szám a gyártóktól kapott információk alapján kerül feltüntetésre, a ± jel a műszaki termékspecifikációban található tűréshatárt jelöli és megfelel az EN 14041:2004 Rugalmas, textil és rétegelt padlóburkolatok alapvető jellemzői c. európai szabványban rögzítetteknek.